[]

sadece parasal mevzuları ele alırsak kaça gidilir?

mevcut iş

brüt 10.000tl

en kötü 3 en iyi ihtimalle yılda 5 maaş prim geliyor. 2020'de 3 geldi mesela.

full limitsiz araba.
özel sağlık sigortası.
türkiye'nin en büyük holdinglerinden birisi.

mevcut işte saatler belli değil. 3-4 gün yattığım da oluyor. 10 gün şehir dışı da. yeni işte ise ayın yarısı yurtdışı yarısında türkiye'de bir yerler olacak.

teklif gelecek şirket ise dünyanın en büyüklerinden birine ait küçükçene bir şirket. örneğin mevcut şirketimiz 1 milyar euro ciro yaparken yenisi 300-400 milyon dolar yapıyor. ama çatı şirketi forbes 100'de.

sadece maddi kısmı düşünecek olursak nasıl bir paraya evet denir.

 
Artı yüzde 25


  • shredd  (03.05.21 22:06:35) 
%60-70 üstünü istemekten çekinme.


  • roket adam  (03.05.21 23:34:46) 
Yan haklarına göre değişir bana kalırsa

Sadece maaş ve diğer giderler karşılanacaksa, kaybedeceğin yan haklarıda hesaplamak lazım.

Ama mevcut hakların devamı söz konusu olursa mevcut brütten en az %30-40 fazla isterdim ben
  • cuma  (04.05.21 00:07:50) 
yan haklar ve prim v.s. dahil yıllık eline net geçen + %30


  • nuisance  (04.05.21 00:40:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.