[]

implant sorusu

Merhabalar, 8-9 ay önce alt azı dişlerimden birini çektirdim. Şimdi orada kocaaman bir boşluk var. Hayat kalitesi anlamında şu an için bir eksikliğini hissetmiyorum. Konum olarak da arkalarda kaldığı için görüntü anlamında bir sorun teşkil etmiyor.

Merak ettiğim bir gün implant yaptırmak istediğimde geç kaldın artık buraya implant olmaz bu saaatten sonra denilecek bir noktaya varma ihtimali var mıdır?

Yani 30'lu yaşlardaki birisinin implant yaptırabilmesi için diş çekildikten sonra geçebilecek maksimum süre gibi bir durum söz konusu mudur?

 
evet oyle denebilecek bi asama
var ama ne zaman bilmiyorum bolgenin implanta uyumlu olup olmadigina bakiyorlar

  • ala09  (03.05.21 18:10:52) 
üstteki diş büyüyor ediyor galiba


  • co2s2  (03.05.21 18:13:02) 
çekilen dişlerin yanlarındaki dişler yer değiştirebilir. üst hizasındaki diş aşağı inebilir.
belki şuanki diş konumları korunması için gece kullanmalık diş plağı kullanılabilir. doktora danışın bence bu konuyu

  • sttc  (03.05.21 18:38:16) 
Çekilen dişin yerine takma diş yapılmadığı, boş olarak bırakıldığı taktirde
Zaman içinde boşluğun bulunduğu yerdeki çene kemiğinde erime meydana gelir.
Karşıdaki dişte boşluğa doğru uzama, dolayısıyla da güçsüzleşme meydana gelir.
Yanlardaki dişlerde boşluğa doğru eğilme oluşup formları bozulur.
Bu sebeplerden ihmal etmemenizde fayda vardır.
  • Mirket  (03.05.21 19:56:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.