[]

Dyson şarj sıkıntısı?

Var mı böyle bir şey? Bir salon süpürünce bitiyor falan diyorlar doğru mu?

Hangi modeli kullanıyorsunuz ve şarjı ne kadar gidiyor?


 
Dikey süpürgeleri öyle tüm evi temizlemek için değil. Parça parça yapmak için uygun. El altında olup düzenli kullanınca her zaman temiz halde olur ama haftada bir temizlik günü deyip tüm evi süpüreyim için Uygun değil.
Yaklaşık 20ndakika falan sürüyor şarji

  • kisa  (03.05.21 12:08:18) 
merhaba dyson v10 animal kullanıyorum. kullandığınız alanın büyüklüğüne göre ve hangi güçte çalıştırdığınıza göre değişir. en yüksek güçte kullandığınızda çok uzun süre gitmiyor. 10-15 dk maksimum diyebilirim. ama birinci veya ikinci seviye kullandığınızda yarım saate yakın kullanabiliyorsunuz. kendimden örnek verirsem, çok detaylı temizlik için kullandığımda mesela önce koltukları ve benzeri alanları yüksek seviyede süpürüp şarja takıyorum, süpürdüğüm yerleri silme/toz alma gibi işlemlerle şarj için süre tanıyorum. sorun olmuyor. ancak bütün evi üstten süpüreceğiniz zaman şarjı yeterli oluyor.


  • miyaw  (03.05.21 12:15:49) 
bende V8 var. evim 80 m2 falandır 2+1 turboda hızlı bı sekıle tum evı supuruyorum. normal modunda koltukların ustunu falan supurmeye bıle yetıyor. sure veremeyecegım ama temızlıgım sırasında sarjının bıttıgı cok azdır.


  • zenc  (03.05.21 12:18:25) 
www.bosch-home.com.tr

Bizde bu var. Ev 90 metrekare sanırım ama supurulebilir alan daha az tabi. Salon+iki oda+banyo+mutfak normal modda supurdum. Koridora geçince turbo açtım. Koridorda 6 metre filan sanırım ve son bir metre kala şarjı bitti. Turbo modda 8 dk çalışıyor zaten. Normal modda da 30 dk olması lazım. Yani turboyu acmazsaniz 2+1 ev supurulur. Zaten turbo mod devamlı kullanılabilecek bir şey değil. Belki sadece halılarda. Tüm halılar için turboyu açsak tekrar şarj etmek gerekir.

Bocshun üç modeline bakmistik biz. Çekiş gücü vs ayniydi. Fiyatlar yakındı. Bunun bir üst modelinde yedek batarya vardı. Bu modelin farkı ise animal pro başlığı var.

Düz modda hemen şarjı bitiyorsa batarya ölüktür. Çünkü genelde süreler aynı.

Dyson istiyordum ben ve V8 yeterli diye okumuştum. Ama bütçeyi aşiyordu o yüzden bunu aldık. Ama aşırı memnunum.
  • elorelia  (03.05.21 12:23:34) 
Dyson V6 kullanıyorum 7 sene oldu sanırım alalı. Bataryasını hiç değiştirmedim.

Hala daha 2 katlı evi turbo modunu açmadan süpürebiliyorum.

Söyleyeceklerim bu kadar.

Turbo mod çok kısa sürede emiyor bataryayı. Onu koltuklar için kullanıyorum tüy alıcı ile birlikte.
  • ananiyimioguz  (03.05.21 12:56:59) 
v11 var bizde. 2+1 110m2 brut evi detayli supurmeye yetmiyor sarj. ama yedek pil de var, o yuzden sorun olmuyor. halilari turboda supurmekten kaynakli bu da.


  • lemmiwinks  (06.05.21 21:50:06) 
Son yoruma istinaden..

Bizde halı yok yalnız ufak bir detayı atlamışım ^^
  • ananiyimioguz  (06.05.21 22:36:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.