[]

dikiz aynasında titreme

bir süredir fark ettiğim durum var, dikiz aynasından arkayı kontrol ettiğimde arkadaki arabaların plakalarını okuyamıyorum. titreme oluyor. dikkatli baktığımda görüyorum bunu özellikle hızım arttıkça.

ama araç içinde herhangi bir titreşim vs hissetmiyorum.

uzun zamandır lastiklerin havasını kontrol etmedim. ondan kaynaklanabilir mi? ya da balans ayarıyla alakalı falan? aynada sıkıntı olma ihtimali yoktur diye düşünüyorum.

 
Arka camda film varsa o yapıyor


  • berkes2  (03.05.21 09:27:50) 
film yok, arka camlar fabrika çıkışı karartılmış. ama önceden yoktu bu, yaklaşık 2-3 yıldır aynı aracı kullanıyorum zaten.


  • reanarchy  (03.05.21 09:28:52) 
kendi imkanlarınızla aynayı söküp takabiliyorsanız iyice sıkılaştırın. lastik basınçlarından olacağını düşünmüyorum öyle olsa yol tutuşuyla ilgili de sorun yaşardınız. muhtemelen havalar ısındığı için hafif bir genleşme yaşayıp saçmalamıştır ayna.


  • golgi aygıtı  (03.05.21 09:52:15) 
rot/balansa sok araci. Sen hissetmesen bile lastiklerin balansi kacmis olabilir.
Ya da jant yamultmus olabilirsin. Lastikler eski ise lastikte sikinti olabilir, vs.

  • cooperr  (03.05.21 09:55:54) 
benim eski bir arabamda müziğin sesini çok açınca, özellikle bası bol bir şarkı ise, dikiz aynası titriyordu.


  • co2s2  (03.05.21 10:50:22) 
Dikiz aynasının oynar kısmı ya da camla olan bağlantı noktasında bir gevşeme varsa yapıyor bunu.


  • msb  (03.05.21 12:41:32) 
@msb +1

Dikiz aynasıyla ilgilidir. Lastikle alakası yok.
  • the coon  (03.05.21 13:03:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.