[]

Mini tornavida seti arıyorum

Selam

En minik yerlerde bile kullanabileceğim, kesinlikle dandik olmayan bir tornavida seti almak istiyorum ama bu benim en yabancı olduğum konulardan biri. Acaba yardımcı olur musunuz hem iyi bir set olsun hem kazık yemeyeyim?


 
www.trendyol.com

her yerde kullanılır, efsane.
  • jelly bear  (02.05.21 17:25:14) 
@jelly bear

Valla çok güzel görünüyor ama çok minik yerlere girmezmiş gibi duruyor, acaba resimde mi öyle duruyor?
  • 1bir1bir1  (02.05.21 17:28:46) 
şöyle söylim iphone, macbook falan açabiliyorsun. daha ne kadar minik olsun ?


  • jelly bear  (02.05.21 17:29:25) 
Yukarıdaki linktekinden bende de var, genel anlamda iyi ama öyle her yere girmiyor. Mesela oğlanın oyuncak arabalarının altındaki vidalar biraz derinde oluyor bazen, onları açamıyor.

O tip küçük yerlerde şunlar daha çok işe yarıyor: www.hepsiburada.com
  • vudin  (02.05.21 17:42:53) 
www.trendyol.com

Siz saatçi tornavidası seti soruyorsunuz galiba. Linkteki gibi bir şey lazım o halde. @jelly bear'ın gönderdiği de güzelmiş ama o kadar parayı verdikten sonra Bosch'un uç setlerinden birini alıp şarjlı tornavidayla kullanmak daha mantıklı.

Edit: Ben yazarken @vudin Stanley marka setin linkini atmış. Bende de Stanley var ve gerçekten verilen paraya değer. Harika bir set.
  • son feci skilacci  (02.05.21 17:46:52 ~ 17:47:39) 
merhaba

bütçeniz nedir bilmiyorum ama “wera-tool check plus” aklınıza gelebilecek hemen hemen her alanda işinizi görür. biraz pahalı bir set, ancak aldığımdan beri arabamın torpidosundan eksik etmiyorum. kısa tornavida sapı, minik anahtar kolu, sık kullanılan lokma uçları vs gayet iş gören bir set. fiyatı biraz yüksek, ancak uzun vadeli kullanım düşünüyorsanız kesinlikle pişman etmez.
  • doubletapper  (02.05.21 18:04:35) 
Şudur: www.hepsiburada.com

Bu tabi elektronik cihaz vs falan için, duvara vida giricem, ahşapa vida çakıcam falan dersen bu işini görmez. Elektronikte her türlü işini görür.
  • roket adam  (02.05.21 18:24:30 ~ 18:24:55) 
Bu malzemeler dandik olmasın da, benim 10-15 liraya aldığım setten biri vidanın sıkıştığı yerde sapı elimde sabit duracak şekilde ucu dönüyordu :))) evet herhalde saatçi tornavidası lazım. Şu uç seti olayına mı girsem napsam ama uçlar da içte derine inmeli. Derin işler peşindeyim :p :))


  • 1bir1bir1  (02.05.21 19:42:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.