[]

A101’de Adidas, Tommy Hilfiger, Bvlgari vs satılıyor?

Google’da arattığım bir ürün A101’de de çıkınca sitelerine girmiş bulundum ve online’a özel ürünler gibi bir şey görünce tıkladım. Skechers ve Adidas ayakkabılar, Crocs terlikler, Bvlgari parfümler falan çıktı. Tommy Hilfiger mont, Armani iç çamaşırı falan bile gördüm yani, hiç aklıma gelmeyecek bir sürü şey satıyorlar.

Merak ettiğim şey bunların gerçek olup olmadığı. Fiyatları da piyasanın çok altında değil gibi. Yani kim gidip mağazasından almak varken 50-60 lira az vermek için A101’den alır anlamadım. Zaten hedef kitlelerinin büyük kısmı Tommy Hilfiger mont almıyordur herhalde. Alanın da A101’den alması tuhaf geldi.

Sizce gerçek mi bunlar? Bu tür ürünleri A101 ya da benzeri bir yerden alır mıydınız?

Evet, evde oturmaktan bugün de buna kafa yordum.

 
adidas sketchers kitlesi nereden alır da a101 i elinin tersiyle iter? channel çanta satmıyo nihayetinde. gayet de alınabilir model beğendiysem yeterlidir sahte olduklarını düşünmüyorum


  • ala09  (02.05.21 16:04:52 ~ 16:05:22) 
Online, e-ticaret satış gibi bu şeyleri sanırım hedefledikleri için gayet olası, giderek daha güvenilir bir alışveriş mecrası bile olabilirler. İnternet üzeri satışları çıktı çıkalı daha gzlleşti. Çiçek sepeti bile çiçekçiden kuyumcuya döndü. Adamlarda yok yok. Çok bir şey alnışlığım yok ama Niyeyse buradan alışveriş yapmak bana daha güven hissi veriyor.


  • halboyle  (02.05.21 16:11:55) 
ben aldım crocs - gayet gerçek
burberry parfum aldım - kodu gerçek ancak üretimi eskiydi, burberry body çok eski bir parfüm olduğu için boyner'den alınca da bu şekilde çıkmıştı.

  • nzessia  (02.05.21 17:04:21) 
Bim de Stanley termos satıyor ara ara. Reklam olsun diye ya da eldeki stokları eritmek için yapıyorlar arada. Sahte ürün satamazlar.


  • vizivozo  (02.05.21 17:17:30) 
A101 ve Bim şu an Türkiyede tüm markaları satacak büyüklükte ve potansiyelde. Şaşılacak bir durum yok. Hedef kitlesi ve müşteri grubu da eskisinden çok farklı.


  • intihar etsem de kendime gelsem  (02.05.21 17:34:48) 
Gerçek hepsi


  • Hallegadola  (02.05.21 18:13:44) 
50 60 lira eğer ayni ürünse neden daha fazla vereyim ki


  • all girls dream  (02.05.21 23:50:29) 
Bir ara bim ya da a101e iphone şarj aleti gelmişti. Sene 2018-2019 falandı. Burada yine “sahte satamaz” jargonları kullanılmıştı ama şarj aletini gidip iphone magazasına bu gerçek mi diye soran bir donanımhaber üyesi sahte olduğunu ilan etmişti. Tabi o sıra alan almış giden gitmişti.


  • neysene  (03.05.21 03:30:02 ~ 03:31:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.