[]

Villa Tatili Tavsiye

Selamlar,

Tatil planları yapılmaya başlandı mı? Deneyimli olanlar villa tatili hakkında tavsiye verebilir mi? Lokasyon, işletme dikkat edilmesi gerekenler gibi konularda deneyimsiziz. Denize yakınlık önemli değil bir hafta ailemiz ile havuzda takılabiliriz. Peyzajın iyi olması iyi olur.

Teşekkürler

 
Geçen gün İslamlar Villa’ya baktık biz. Adından da anlaşılacağı gibi izole bir tatil imkanı sunuyor. Değerlendirilebilir.


  • ruhen hastayim ben  (02.05.21 12:49:51 ~ 12:50:35) 
biz kalkan'da tutmuştuk 2 sene önce
çok izoleydi ama havuz vs çok küçük olduğundan memnun kalmadık hiç
airbnb'den bakın derim
  • superb  (02.05.21 13:21:18) 
Kalkan ve çevresi (patara, üzümlü, Yeşilköy, İslamlar, Sarıbelen vb.) bu taraflar hem doğa harikası yerler hem de villa turizmi açısından daha gelişmişler. Hemen gelecekseniz az önce saydığım yerlerden denize yakın olanları tercih etmek akşam serinliği açısından daha iyi olabilir zira yüksek yerlerde olanlar yazın süper iken şu aralar serince. Bu bölgede tatil yapacaksanız villası olan arkadaşlarım var onlara da sorabilirim. Sitedelerdeki fiyatların daha altından yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum.


  • jamiro  (02.05.21 13:40:29) 
Bodrum Türkbükü'nde bir villada kaldık, önce kuzenler, onların övmesiyle biz eklendik.
2 dönüm bahçe içinde, plaja 600-700 metre. Manzarası da güzeldi Allah var ama bahçe müthişti. Bir kaç yerdeki basamaklarla kat kat inen devasa bir bahçe, ağaç çiçek sebze ne arasan. Çoluğu çocuğu sabah saldık akşam aldık kendi çocukluğumuzdaki gibi.En alt bahçede bir fire pit yapmışlar yanında odunlar, ateş başında çay içtik sabaha kadar. Bir kez uzattık, ikinciye de uzatmak istedik, rezervasyon doluymuş. Gerçekten deniz meniz eyvallah da toprağa basmak başkaymış.Bu tatil yüzünden emeklilik hedefimiz bahçeli evden yana döndü ama öyle üç adım sağa üç adım sola bahçe değil. Airbnb'den bulmuştu kuzen.

  • latchet  (02.05.21 15:22:51) 
Gitmeden önce kesin konumuna bakın, islamlar güzeldir ama uzaktır. 10km nedirki demeyin, kalkanın köy yollarında git git bitmiyor o 10km


  • okumakserbestbegenmeksart  (02.05.21 16:04:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.