[]

D-Smart GO yazılımında TV izlenmiyor?

Merhaba,

Xiaomi Mi Box S'e D-Smart GO yazılımını yükledim, TV izlemek için bir kanalı açınca 30 saniye içinde yazılım kullanılmaz hale geliyor, yayın gösterimi devam ediyor ama yazılım kullanılamıyor, kanal değiştiremiyorum yazılımı yeniden başlatmadan. Ara sıra değil her zaman oluyor bu.

Bir çözümü var mıdır acaba? İnternete yazdım, aynı sorunu pek yaşayan yok gibi algıladım, gerçi Play Store'da yazılımın yorumları çok kötü ama belki bir çözümü vardır?

İkinci soru:
D-Smart'a alternatif ne olabilir TV izleyebilmek için Turkcell TV Plus hariç? BluTV varmış sanırım aynı fiyata, ama Tv8 yok onda da niyeyse...

 
vodafone tv.
ya da kaliteli IPTV.

başka platform yok sanırım izleyebileceğiniz.
  • jackyr  (01.05.21 23:10:35) 
Digiturk'ü hiç önermem ama BeinConnect'ten izlenebiliyor canlı TV. Ona vereceğin parayla IP TV daha iyi bir seçim. IP TV +1 yani.


  • himmet dayi  (01.05.21 23:14:22) 
dsmart go tv yazılımını bitirdi d smart. en iyisi vodafonde tv ya da tivibu go ama mi boxta tivibu yok galiba.


  • mikahakkinen  (02.05.21 15:41:46) 
Boxta tivibugo yok.

Kaliteli iptv +1

Öneri lazımsa dm.
  • jackyr  (29.07.21 01:40:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.