[]

ara ara kalbim ağrıyor

bi yıl kadar önce kardiyologa gitmiştim, ayrıntılı muayene etmişti ve holter ile takip etmişti ama bi şey yok, sağlıklısın dedi. ara ara kalbim ağrıyor, bugün de ağrıdı (ağrıyan şey kalbim mi onu da bilmiyorum, sola yakın orta taraf ağrıyor işte). takip etmeli miyim, bi doktora daha gideyim mi, kalp değil de başka bi ağrı olabilir mi acaba? yaşayan var mı?




 
Kas agrisi, gaz, panik atak vb bircok sey olabilir. Ama illa bir daha mi gitsem diye dusunuyorsaniz, icinize sinmiyorsa farkli bir kardiyologa tekrar gorunun.

Benim de oluyor. Beni de kardiyolog ayrintili muayene etti. Kalbimde bir sorun yokmus.

Evrim agacinda bununla ilgili bir makale vardi. Kalp agrisi zannedilen bir kas agrisi gibi bir seyden bahsediyordu. Bulursam eklerim.
  • invictae  (01.05.21 21:50:54) 
benim de vardi, doktora gittim sorun yok dedi. pandemi doneminde yasanan stresten vs. artti galiba boyle vakalar. antidepresan kullaninca gecti benimki


  • aynose  (01.05.21 21:55:25) 
geçen sene bu zamanlarda yaşadığım olay. tam bir ağrı değil ama kalbim konusunda iyi hissetmiyordum. beta bloker ilaç kulllandım 6 ay sonra pek bir sıkıntım kalmadı. psikolojik olması muhtemel.

gaz yapacak yiyecekler yemeyin bu aralar.
  • false pretension  (01.05.21 21:58:50) 
  • invictae  (01.05.21 22:00:55) 
Farketmeden covid geçirmiş ve covidin uzun vadeli yan etkilerinden kalp kası iltihabı da olmuş olabilirsiniz. Ama kalp ağrısıyla en çok karıştırılan şey gaz sıkışması, reflü ve mide ağrısıdır. Yine de kontrole gidin kalbin şakası olmaz.


  • gurur  (01.05.21 23:51:11) 
Bu bazen psikolojik olur. Bende de olur bazen, ki benim aritmim var üstelik. Kendini bi dinle bi sor bakalım acaba bir üzüntü veya bir yas durumu mu var senin içinde, onun için ağrı çekiyor bile olabilirsin.


  • 1bir1bir1  (02.05.21 00:37:53) 
saçma gelebilir ama ben de aynı durumdaydım ve bir şey çıkmamıştı. sonra soğuktan olduğunu fark ettim. soğuk alır almaz kalbime bir şeyler saplanırcasına ağrı yaşıyorum. hemen üstümü örtüyorum ve sabit duruyorum; geçiyor.


  • chillbabe  (02.05.21 00:42:54) 
boynunla ilgili bir problem olabilir mi ? ( fıtık vs ) benim de bir yaz gecesi sol sırt kol altı sol el serçe ve yüzük parmağına kadar uyuştu. doğrudan doğruya kalp problemi belirtileri gibi olmasına karşın ( tabii yaptığım stres heyecan vs yi de sayarsak ) birşey çıkmadı. sonra farkettim ki boyun fıtığım var. düz durup boynumu eğince çekme yapıyor taa koluma sırtıma vuruyor. MR da çektirdim fıtık. fıtık yani :)


  • ardolf rendall  (04.05.21 17:06:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.