[]

abd israil covid vaka azalması

neyle ilgilidir? çok sayın doktorumuz aşıyla ilgili değil demiş de, neyle ilgilidir fikri olan var mı?

twitter.com


 
global medyayı ister istemez takip eden biri olarak doktor sallamış israil aşı piyasaya çıktığında çılgınlar gibi aşı yaptı halkına hatta ilk aşılamayı yapanlar arasında olmak için aşı başına fazla para ödediler. sonra da ilaç firmasıyla papaz oldular.

en.wikipedia.org
  • nahtoderfahrung  (01.05.21 15:45:50 ~ 15:47:22) 
Bazı yerlerde ve kafa karıştıran açıklamarda kasıt arıyorum bu da geçen sene abd'nin elinde maske olmadığı için dsö'nün maske takın dememesinden sonra başladı. Komple teorisi diyen de olabilir, gereksiz nüfus olduğu düşünülüyor. Kafası karışan çok insan var. Yine böyle cesaretlendirip "Çıkın, yiyin, için, sıçın" Diye bulaşı arttırıyorlar. Bizim ülkede herkes şaşırıyor da vaka sayılarının artmasına... Adamda/kadına maske hakgetire ve sigara desen fosur fosur içiyor. Haberlerde görülenden çok farklı davranıyor insanlar. dsö'nün sitesine baktım da sayılar çok da az değil yani.

Yayındaki açıklamaya ek olarak da "Çıksınlar da ölüp, kurtulsak" Açıklaması bu.
  • evimin paspasi  (01.05.21 15:51:46 ~ 15:54:19) 
Ingiltere 48M asi, ABD 100m, Israil desen nufusun buyuk cogunluguna asiyi bitirmis. Sacmalamis iste, asi ile ilgisi nasi yok hocaefendi bulup ona mi okutuyorlarmis.


  • neverletyougodown  (01.05.21 16:01:00) 
Bu adam kontrolden cikti, basip engelleyin.
Akraba grubundaki komplocular bile bundan daha mantikli seyler soyluyor.

Zamaninda bu adam butun ulkenin tavuklarini toplatip itlaf ettirdi.
Salginin en basinda da maske takmayin virusu yayarsiniz diyordu.
Sonra asi imkansiz dedi.
Asi cikti asla vurulamaz eksi 80'i kimse saglayamaz dedi.

Odu kopuyor rektorluk alamadan salgin biterse diye
  • divit  (01.05.21 17:22:46) 
ABD'de yaşadığım yerin nüfusu 500 bin, 200 bin kişi aşı oldu. Vakalar inanılmaz düştü. Herkes aşı olmadan bile sayılar azalıyor.


  • howfaristhesky  (01.05.21 17:31:08) 
twitter.com

Bu amcanın şöyle bir yazısı var. Ciddiye almıyorum. Anneme benzetiyorum ikisi de hastalık hastası.
  • Hallegadola  (01.05.21 18:41:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.