[]

Beşiktaş-Hatayspor maçına 02 mantıklı mı?

Babadan kapma Beşiktaşlıyım, ligi son 2-3 ay takip ederim. takımın şampiyonluk iddaası varsa takip eder, yoksa ilgi alakayı keserim futbolla.
Beşiktaş küçüklüğümden beri kritik anlarda hiç ipi göğüsleyemeyen bir takım gözümde. Bi mario zamanı rahat rahat izlediğimi hatırlıyorum. Neyse, ben hatay’ın en azından kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Bu bağlamda hayatımda bir şey değiştirmeyecek bir miktarı kaybetmez’e basmak mantıklı değil mi? Takım kazanırsa şampi-sevinirim. Yenilirse de bi miktar ezmelik para geçer elime. Kumar bağımlılarını tahmine bekliyorum.
Teşekkürler şimdiden.


 
el kanser del beşiktaş
beşiktaş puan kaybedip taraftarını kanser etmeye devam edecektir 0-2 mantıklı.

  • basond  (01.05.21 14:32:53) 
beşiktaş maçı net skorla alır diyorum


  • freebird5406_2  (01.05.21 14:34:39) 
ben iki takımın da çok gol atacağı görüşündeyim. beşiktaş ucu ucuna da olsa alır gibi. 4-3, 3-2, 5-4 gibi bir skor bekliyorum.

edit: 0-0 bitti
  • golgi aygıtı  (01.05.21 14:38:17 ~ 14:42:55) 
Değilmiş :)


  • Deathrow  (01.05.21 21:20:59) 
çok mantıksız :))


  • senbensennedenbenlen  (01.05.21 23:06:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.