[]

İhraç Fazlası Kıyafet Satan İnstagram Sayfaları

Bunlar arasından bildiğiniz, güvenle alışveriş yapabileceklerimiz var mıdır?




 
İhraç fazlası diye bir şey yok ya çakma onların hepsi. Dolap uygulamasına falan bakın en çok orada bulursunuz.


  • aynabugusu  (01.05.21 12:38:03) 
İhraç fazlası diye bişey var ama kastedilen şey üretim hatası yüzünden piyasaya sürülmeyen ürünler.

Monark wear var instagramda, ürün yukarıdaki gibiyse açıklamasında belirtiliyor. Çakma ürünler de satıyorlar ama onda orijinal olduğuna dair bir şey yazmıyor, kendi içlerinde tutarlılar yani, ayırt edebiliyorsun.

Orijinal olan ürünlerin hepsinin üretim yeri türkiye, oradan da anlayabilirsin. Çoğu burada üretilip dış piyasaya sürülmeye hazırlanan ürünler. Hem bizza alışveriş yaptım hem de tekstil sektöründe yabancı markalara üretim yapan fason tekstilcilerden tanıdıklarım var, onların anlattığı şeyler bunlar.

Monarktan alışveriş yaptım bir kere, hızlı kargo ve ürün orijinal olduğu belli. Zaten profili inceleyince ürünün inciğini cinciğini çekip koyuyorlar orijinal ürünlerde.
  • Jux  (01.05.21 12:48:00) 
Bence de ihraç fazlası diye bir sey yok. Kalite kontrolü geçemeyen, defolu ürün anlarım, zaten böyle ürünlerde normalde markayı muhtemelen sökerler. Ama sen adama fason üretim yapıp bir miktar da el altından piyasa sürmeye çalışırsan en iyi tabiriyle oyarlar. Yalnız şu var, kaliteli taklit yapıyorlar. Bun da ihraç fazlası falan diyorlar.


  • vizivozo  (01.05.21 14:50:59) 
ihraç fazlası diye bir şey olamaz. Planlama diye bir şey var, ürettiği ürünün düğmesinin maliyetinin hesabını yapan şirketlerin talep edilenden fazla fazla ürün üretip sonra da "aaa bunları da fazladan yapmışız, neyhse, iç piyasaya ucuzundan satalım da elimizde kalmasın, fakir fukara da sevinsin" diyeceğini aklınız kesiyor mu? Planlanandan fazla üretilen ürünleri o planlama müdürüne monte ederler çogafedersiniz.

O iş şöyle oluyor; Merter'de sürüsüne bereket tekstil atölyesi var. ellerindeki kalıplarla ürettikleri ürünlere çakma etiketleri basıp geçerler. Budur. Ha kalitesiz midir? görece, ama fark sandığınız kadar büyük değil.
  • thracia  (01.05.21 15:15:31) 
ihrac fazlasi urun olmaz, olursa da sana satmazlar.

Markalarin kabul etmedigi defolu urunler olur onlar personele satilir kalirsa da cope atilir.

Hatta fazla kalanin personele satisini da cogu zaman marka yasaklar. piyasaya dussun istemez.

Bu tarz urunler bagcilar,esenyurt'da surilerin gercek markaya dikerken atolye bos kaldiginda diktigi urunler.
Gercek markayla alakalari yok.
  • divit  (01.05.21 17:28:12) 
adama bir kişide "işte şu satıcı güvenlidir" diye cevap vermemiş :)


  • trajikomix  (01.05.21 19:05:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.