[]

Her Gün Mutlaka Ziyaret Ettiğiniz Siteler?

Pandemide evde patladık.

Ekşi duyuru, ekşi sözlük ve malum sosyal medya platformları dışında nerelere bakıyorsunuz her gün? Browser'ı açtığınızda gündemi takip etmek için nerelere gidiyorsunuz? Haber siteleri, teknoloji, medya, spor veya siyaset, genel kültür....

Farklı seslere, sitelere ihtiyacımız var, evdeyiz malum...

Paylaşın da sık kullanılanlara ekleyelim.

 
Zaten bakmıyorsanız eğer, Reddit. Subredditleri keşfetmeye başlayınca sonu gelmiyor.


  • kobuzchu kiz  (30.04.21 22:36:09) 
Gssozluk
Reddit
Eksiduyuru
Bloomberght
  • logisticsmanager  (30.04.21 22:38:44) 
Ben Twitter'ı çok kullanıyorum çünkü dediğiniz her şeyi anlık öğrenebiliyorum takip ettiğim kişiler aracılığıyla. Ya da ilgi alanına uygu kişileri takip ediyorum. Ama çok negatif bastığı için arada 1 hafta falan ara veriyorum. Mesela 1 hafta girmeyeceğim 2 gün önce söz verdim kendime.

Bence redditte kafanıza göre subredditler bulmak daha iyi çözüm olacaktır.

Twitter beni depresyonlardan depresyonlara sürüklüyor. 2013-14te falan felaket eglenirdim Twitter'da. Şu aralar sırf alışkanlık ve gündem için takip ediyorum. Gündem gerçekten çok kötü. Ruh sağlığıma zarar veriyor artık.
  • westblack  (30.04.21 22:38:44) 
Ekşiduyuru,
İş yatırım
Bundle’i özellikle istediğim tüm alanları seçip sabah ve akşam mutlaka bakarım.
  • esinikaybetmiscorap.  (30.04.21 22:40:38 ~ 22:43:38) 
Sözlük ve Duyuru
İş Yatırım
BTC Türk
Hukuki Haber
Resmi Gazete
Chess.com
  • vedatchilipeppers  (30.04.21 22:42:54) 
twitter
reddit
quora
hackernews
vaktimin %99'u bunlarla geçiyor.
  • roket adam  (30.04.21 23:11:16 ~ 23:11:33) 
Twitter, sözlük, duyuru, instagram btcturk, binance


  • goodyes  (01.05.21 00:09:20) 
sozluk, duyuru, youtube, reddit, thingiverse.

gecen gun sozluk ani bir sekilde 501 hatasi verdi 2-3 saat boyunca. kudurdum evde, duyuru da acilmiyor oyle olunca, hic iyi olmadi hehe.
  • chezidek  (01.05.21 09:33:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.