[]

Getir'de çalışan var mı? (Çağrı merkezi sorusu)

Bugünkü bir şey aklıma takıldı da. Getir'de çalışan yahut tanıdık çalışanı olan birisi varsa aydınlatacak, çok makbule geçecek.

Bana yanlış gelen ürünlerin yarısını iade etmiştim. Kurye gelip ürünleri aldı. Çağrı merkezini arayıp ürünleri kuryeye iade ettiğimi söyledim. Çağrı merkezi çalışanı para iademi gerçekleştirdi. Ancak, ürünlerin yarısının değil de tamamının parasını iade etmiş. Ben "yarısı iade edilecekti, hakkınız geçmesin bana, ürünlerin yarısı bende" diyince, özür dileyip bir beş dakika bekletti. Sonrasında iademin gerçekleştiğini söyledi ama yanlışlıkla hepsini iade ettiğinden dolayı işlemin o şekil gerçekleşeceğini ve notunu da o şekil aldığını söyledi. Biraz da yorgun geldi sesi bana. Belki morali bozulmuştu.

Şimdi benim içime kurt düştü. Sonuçta getir bu işlemden brüt 70 lira gibi bir zararla çıkmış oldu. Bu zararı çağrı merkezi elemanın maaşına yansıtırlar mı?

Normalde kurumsal firmalar bu tarz hataları genel zarar olarak açıklıyor ve çalışanlarına yansıtmıyorlar. Yine de böyle bir ihtimal içimi kemiriyor. Çünkü çalışanlarına bahşişleri ödemedikleri söylentisi çıkalı beri getir'e güvenmiyor ve bahşişleri elden veriyorum. Eğer o tıynette bir firmaysa, zararı çalışanın maaşından da kesebilirler. Süreci bilen yahut sorup öğrenecek birisi varsa beni aydınlatabilir mi acaba?

Getir'e resmi olarak soramıyorum bunu takdir edersiniz. Adamlar kurumsal görünmek için beni temin edecekler. İşi gerçekten bilen birinden öğrenirsem içim rahat eder belki.

 
cagri merkezindeki elemana yansitmazlar. bi sure getirde calistim, calisana bir sey yansitildigini duymadim hic.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (30.04.21 15:24:57) 
Yansıtmazlar bence de. Arayıp sorsanız daha kötü olabilir çünkü performans düşüklüğü olarak görülebilir.


  • havadakarada  (30.04.21 16:54:32) 
muhtemelen yanlis yapti, geri de ceviremeyecegi icin bu sekilde kapatti olayi. ondan kesmezler. cagri merkezinde senin yaptigin bir yanlisin parasini da senden kesmiyolar genelde. muhtemelen cagrisi dinlenmedigi takdirde kimsenin haberi de olmaz. (5 yillik cagri merkezi deneyimim var getir olmasa da)

icinizi rahatlatacaksa 70 liralik bagis yapin.

samet'e protez kol yaptırıyoruz a destek olabilirsiniz.
  • yoggi  (30.04.21 22:11:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.