[]

annemi hastaneye götüreceğim ama nasıl?

merhabalar. biliyorum artık herkes bıktı bu sorulardan fakat ilgili maddeleri öyle bir yazıyorlar ki insan sormak zorunda kalıyor.

aynı şehir içinde bir hastanede yüksek tansiyon hastası annemin haftaya çarşamba kontrolü var. annem ile ben farklı ikametlerdeyiz ve kendisini özel aracım ile kontrole götürmek istiyorum. hastaneden antetli kağıda çıktı aldırdım randevu detayları ile ilgili. fakat ne mesajda ne de kağıtta benim ismim geçmiyor haliyle.

uzatmadan kendisini evinden alıp hastaneye götürebilir miyim? tüm hareketler şehir içinde, ilçe bile değişmeyecek.

kolluk kuvvetleri çevirirse muhtemelen bir şey demeyecek biliyorum fakat yasal bir dayanağım da olsun istiyorum. uyuzun birine denk gelmek olası.

teşekkürler.

 
Yasal halini soruyor iseniz , açıklanan genelgeye göre götüremezsiniz. Bu sefer uygulamayı ciddi tutacak gibiler zira biz kamu personellerine bile yaka silktirdiler izin hususunda. Çarşambaya kadar var daha , medya vs takip edip kontrol sıkılığı hakkında bilgi edinin derim yemeyin cezayı.


  • synax  (30.04.21 01:26:14) 
yasal olarak sanırım götüremezsiniz ama annenizin tek başına gidemeyeceğini, size muhtaç olduğunu tatlı bir dille belirtirseniz (iletişim önemli) sorun çıkaracaklarını sanmıyorum.


  • bbpress  (30.04.21 02:21:54) 
O gün için seyahat izni başvurusunda bulunsana. Bu kez çabuk dönüşler olacagini biliyorum. Güzergah belirten bir izin çıkabilir


  • abuzer  (30.04.21 07:39:04) 
seyahat izni için önce 199'u aradım şehir içi veremiyoruz "polisle ılımlı konuşun belki olur" dedi operatör. akabinde e-devletten yaptım ve başvurdum reddedildi. gerekçe olarak 1 refakatçi ile gidilebilir izne gerek yok dendi. fakat genelgede halen böyle yazmıyor. en azından resmi bir gerekçe oldu elimde, belki resmi bir cevap olmasa polis sıkıntı çıkarabilirdi.

aynı soruyu merak edenler için cevaplamak istedim.
  • bisorumvargaliba  (01.05.21 00:39:19 ~ 00:39:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.