[]

tam kapanma izin

selamlar,

şirketimiz kçö de olduğu için evden çalışıyoruz. fakat eşimin çalıştığı şirket faliyette olduğu için onlar çalışmaya devam ediyorlar. normalde işe ben bırakıp alıyordum. şimdi ben bu durum için izin alamaz mıyım ? eşim bu arada hamile olduğu için toplu taşıma kullanmasını istemiyorum. malum hamilelerde bu virüs tehlikeli oluyor. akıl verebilecekler varsa tavsiyelere açığım.


 
Belki iş yerinden buna dair bir yazı alabilir eşiniz çünkü sokağa çıkma kısıtlamasında şirketler evrak veriyor.

Bunu da ekleyiversinler
  • respect  (29.04.21 23:11:34 ~ 23:22:30) 
@respect kendi evrakları var ama sigortalı çalışanı olmayan birine özel evrak çıkartmazlar diye düşünüyorum. kendi başvuruları bile 2 kez red yemiş bugün. bayağı sıkı tutuyorlarmış şu anda işleri.


  • fernandoenes  (29.04.21 23:19:15) 
o zaman doktorundan hamilelik risklidir eşiyle gidip gelmelidir gibi bir yazı olabilir belki bilemedim.


  • respect  (29.04.21 23:26:16) 
öncelikle tebrik ederim. umuyorum sağlıklı bir süreç ve sağlıklı, mutlu bir çocuk olur.

@respect'in önerisi +1

hamileliği risklidir, toplu taşıma araçlarında yolculuk etmemelidir, araçla refakat edilmesi elzemdir. gibi bir kaşeli, imzalı doktor yazısına rağmen ceza yazacak polis yoktur herhalde. olursa da biraz gürültü yaparsınız, arkadaşlarından utanır yine yazamaz.
  • brakgn  (30.04.21 00:09:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.