[]

dolgu hassasiyeti geçmiyor help

Güünooo, acaba ben mi ruh hastasıyım yoksa dolgu böyle bir şey yeni mi keşfediyorum ?
İlk defa dolgu yaptırdım ve evet onca yılın ardından hekim 6 tane daha irili ufaklı dolgu yaptı.
Fakat belli bölgelerdeki hassasiyet geçmiyor hekim bazı bölgelerde çürüklerin derin olduğunu söyledi, acaba bundan dolayı hassasiyeti uzun sürüyor zamanla geçecek olabilir mi ?
Birde küçük soru bırakayım kendimce, dolgu yaptırdığınız bölgeyi ağzınızı böyle tam kapatıp sıktığınızda 2-3 snlik keskin bir sızlama bırakıyor mu yoksa sıfır sızı mı ?
Teşekkürler anonim insanlar

 
Neden çürükleri temizlemeden dolgu yapmış ki? Dişçi değilim sağlıkçı değilim ama benim mantığım çürüğün üstünü dolguyla kapatmayı almadı ne hikmetse. Benim bildiğim o çürük tedavi edilir, oradan temizlenip üstüne dolgu atılır. Bu arkadaş ne yapmış anlamadım. Uzun ömürlü müşteri üretmeye çalışmış herhalde.

Benim bildiğim dolguda sıfır sızı olur, amalgam bile olsa. Sızı varsa zaten orası hassastır orada problem vardır. Dişçinin boğazını sıkman gerekebilir.
  • 1bir1bir1  (29.04.21 10:51:07) 
Derin çürük olan dişlerde hassasiyet bir süre devam edebilir. Dolgu yüksek kalmış olabilir. Dediklerinizin hepsi bende de oldu ama sonra geçti.


  • thewhitewolf  (29.04.21 11:11:05) 
Bende gecmesi 6 aydan fazla surmustu


  • jrixy  (29.04.21 13:46:57) 
çürük ne kadar derinse hassasiyet de o kadar uzun sürer.


  • candide  (29.04.21 15:44:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.