[]

nadiren yaşanan diz ağrısı - acısı için muayene - tanı konuları?

Merhabalar,

Soru son paragrafta, konuyu anlatmam uzun sürebilir biraz :)

Düzenli antrenman yediğim, sık sık futbol oynadığım dönemlerde bile yaşadığım kalıcı / nükseden / ciddi bir sakatlığım olmadı ya da bahsedeceğim sorunları da yaşamadım hiç ancak sol dizimde yıllardır ortalama 3 - 4 ayda bir burkulma incinme gibi bir acı oluşuyor basarken (bir anda yürüyüş esnasında falan başlıyor durup dururken ve sekerek yürümem gerekiyor, o seviyede bir durum), aynı gün içinde de geçiyor genelde. Sağ dizimde hiçbir şekilde böyle bir durum olmuyor.

Sadece solda olduğu için sol dizimde bağlarda bir zayıflık vs var gibi geliyor ancak yarım gün bir gün falan sürdüğü için bu ağrı ve yılda 3 - 4 kez başıma geldiği için bir türlü sorun yaşadığım ana denk getirip doktora gidemedim.

Dün de bu sefer çok küçük bir ters hareket sebebiyle (normalde sakatlığa falan sebep olabilme ihtimali olan bir hareket değil kesinlikle) yine başladı bu acı ama eminim ki yarın sabah geçmiş olacak ve zaten önümüzdeki 3 - 5 gün boyunca doktora gitme ihtimalim de yok.

Sorum şu; bu tarz düşük sıklıkta görünen ama hep aynı dizde görünen ve kısa süren bir şikayet için doktora gitsem herhangi bir görüntüleme ıvır zıvırıyla bu bağlarda zayıflık vs bir şey olup olmadığına bakılır mı? Yoksa s..tir git kardeşim corona zamanı başka kafayı takacak sağlık sorunu mu bulamadın diye s..tir ederler mi beni? :) Tabi sorum aslında şu "Şu an neye bakiyim ki? Sorunun olduğunda gel" mi derler? Yoksa mr ıvır zıvırla bakılabilir mi duruma?

 
Sorunuza cevap değil ama aynısı bende de var. Sadece solda. Sağ tarafta hiç sorun yok. Ne zaman artıyor mesela çok kat 8 10 falan, merdiven inersem. Pandemi olmasaydı belki giderdim doktora ama bekliyorum ne olacak diye.


  • malwethiel  (29.04.21 00:58:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.