[]

Eve kapanmada online alışverş batağına düşmek

Geçen sene yine bu zamanlar düşmüştüm şimdi yine düşüvem galiba bu hafta maaşı alınca. Siz de düşüp hiç ihtiyacınızın olmadığı şeyler alıyorsunuz değil mi bi salak ben değilim.




 
tablet aldım 65 inc televizyon parasına


  • duyurukullanıcısı  (28.04.21 00:38:56) 
Yalnız değilsin.

Toplamda bir yıl içinde iki kez giydiğim (sürekli evdeyim) gömlek, kahve değirmeni, işimi oldukça kolaylaştıran sağlam monitör ilk aklıma gelenler.

Bu ara biraz hakim olmaya çalışıyorum kendime ama yazın sonunda falan xbox sx falan var hayalimde.
  • chicha_v2  (28.04.21 01:21:43) 
sadece son iki ayda pc, monitör, aletli pilates yatağı, airpods, filtre kahve makinası (evde zaten var ama bu farklıymış), bilumum tabak, çanak, saksı, dekoratif ürün, kitap seti ve aklıma gelmeyen yüzlerce ürün satın aldık. bu bilumumdan sonrakiler her ay standart. 2 günde bir mutlaka kargo geliyor.

kıyafetleri saymıyorum.

karımı seviyorum.
  • brakgn  (28.04.21 01:39:19) 
Kesinlikle öyleyim ben de, madem hiç bir şey yapamıyorum bari ıvır zıvır alayım moduna giriyor insan. Günde 50 kere amazon f5'liyorum.


  • roket adam  (28.04.21 09:06:27) 
rica ederim, ben de sizin gibiyim.

kozmetiğe zaten meraklıyımdır ama geçen sene makyaj malzemesine düştüm iyice.
daha doğru düzgün kullanmak bile kısmet olmadı.

ayrıca pandemi sürecinde evde yemek yapma işine de iyice girdiğim için espresso makinesi, philips airfryer gibi on bin tane de mutfak alet edevatı, tabak, çanak, bardak, kadeh aldım.
airfryer falan çok iyi oldu, hayat kurtardı falan ama alınan tabak çanak günlük kullanıma pek uygun değil, onları da henüz kullanamadım.
misafir ağırlamayı iple çekiyorum.

çanta, kitap falan gibi ıvır zıvırları saymıyorum bile.

"tamam artık, alacak bir şey kalmadı zaten" dedikçe alacak bir şey buldum ve aldım.
eve her gün beş kargo falan geldi bir dönem.
bunlar hep ihtiyaç sonuçta.

neyse ki, artık gerçekten alacak pek bir şey kalmadı, sakin sakin oturuyorum.
  • blatta hiberna  (28.04.21 09:19:57 ~ 09:22:41) 
minimalism iyidir. ben gözüme kestirdiğim eşyaları atıyorum sürekli. zamanında dediğin bataklığa düşmüştüm ama artık ihtiyaç dışında bir şey almıyorum.


  • xrated  (28.04.21 09:20:04) 
tam tersi, her yonden tam kapanmaya gittik, kis uykusuna yattik kredi karti borclarini kapatiyoruz. Hanim arada kacak yapiyor ama pandeminin basindan beri benim tek online siparisim yok.

gaza gelmeyin genjler..
  • cooperr  (28.04.21 09:44:04) 
Dışarıda giyemediğim bir ton şey aldım. İki gün önce de yeni bir hobi için harcama yaptım. Bakalım.


  • ruhen hastayim ben  (28.04.21 10:30:18) 
ben habire bebeye alisveris yapiyordum. bitmiyor ihtiyaci gibi geliyor ama aslinda sanirim o ihtiyaclari ben yaratiyorum :) bir de kendime surekli guzel elbiseler begeniyorum ama zayiflamakta oldugum icin almiyorum ya da kucuk beden aliyorum. 2 gunde bir kargo geliyor valla nasil kurtulucam bu bataktan bilmiyorum :)


  • in vino veritas  (28.04.21 11:44:49) 
valla saçma şeyler alanlar varsa hala bana hayrına bir çadır alın mübarekler. swh


  • evimin paspasi  (28.04.21 11:47:14) 
yani öncelikle dünyay yiyorum.
normal yemek içme mutfak masrafımın min. 3 katını harcıyorum.

onun dışında ayrıca tekstile de gidiyor(du) eve kapandıkça azalttım onu artık.
  • rewlack  (28.04.21 11:48:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.