[]

Evrenimizin hologrofik olduğunu anlayabilmek istiyorum

Çok okudum ama salak olduğum için anlayamadım.
Fizik ve dini açıdan oturtmak istiyorum artık.
Atom ve atom altı oarçacıkları ve prensiplerini de.

Basit anlatımlı bir video - belgesel öneriniz var mı? Türkçe alt yazı olursa çok sevinirim.
Türkçe yazı ya da kitap da olabilir.

Daha çok görsellerle ve hayattan pratik örneklerle anlayabiliyorum.

Her şeyin temeli enerji deniyor.

O kadar kıtım ki verdiğim cevap: masa sert abi ne enerjisi :)

Masaya ultra ultra ultra zoomlar yaparak atomlara kadar gösterip zihnime de yedirenileceğim, böyle güzel anlatımlı belgesel-video önerilerinizi rica edeceğim:)

 
Abi enerji diye sert olmıcak demek değil ki her şey enerji zaten baktığın zaman.


  • ceketimi alip cikcam  (27.04.21 22:29:03) 
Steven Hawking'in kitaplarini okuyun, ama dayanagi olmayan dini goruslerden uzaklasmaniz gerek. Din bunu diyor diye baskalarindan duyduklariniza inanmamaniz gerek, dini kaynagindan ogrenecekseniz, fizik ogrenmek bagdasabilir, ama hurafelerle fizigi curutmeye kalkarsaniz bundan fizigin ya da dinin kaybi olmaz, kayip sizin olur. Bu nedenle Steven Hawking'in Zamanin Kisa Tarihi iyi bir baslangic.


  • howfaristhesky  (27.04.21 22:40:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.