[]

Kanguru tavsiyesi

Selamlar,
Her yöne kanguru tavsiye edebilir misiniz? Uygun fiyatlı olması da önemli ama değilse de ikinci el olarak bakabilirim uygulamadan. Rahatlığı ve uzun süreli kullanımı da aradığımız özellikler arasında. Çünkü bazıları 6 aya kadar kullanılıyormuş.
Teşekkürler


 
bir baba olarak tavsiyem boba 4g.
uzun süre kullandık ve çok memnun kaldık. sanırım şu sıralarda 5g felan da çıkmış.
3 yaşına kadar neredeyse bebek arabasını hiç kullanmadık. 6 aylıkken taktım kanguruyu 3 yaşına kadar çıkarmadım.
aynı ürün şuan dördüncü çocuğu büyütüyor :)

edit: bizimki tek taraflıydı, zaten çift taraflıyı çocuk omurgası için tavsiye etmiyorlar, çocuk dışarı değil size bakacak.
  • pccopath  (27.04.21 01:30:43 ~ 01:32:21) 
Selam. Biz babybjörn ün bir modelini kullandık, kanguru aldıktan sonra bebek arabası kullanmadık resmen. İnanılmaz rahattı.
Epey araştırmıştım o dönem, çok övülen bir marka ve modeldi.
Fiyatları epey yüksek ama tutumluanne’ye bir bakmanızı öneririm. Gayet temiz ikinci elleri vardı.
  • somethinginthewayshemoves  (27.04.21 02:15:16) 
ben neko start kullaniyorum, bebek sigdigi surece kullanilabiliyor o da takribi 2 yasa kadar oluyormus. sonrasi icin de yine neko switch toddler alirim diyorum. yalniz soylendigi gibi cift yonlu tasima tavsiye edilmiyor kanguru icin. omurgasina ve kalca gelisimine zarar veriyormus. halka sling tercih edilebilir belki bebek farkli yone baksin isteniyorsa.


  • in vino veritas  (27.04.21 10:12:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.