[]

Thy kedi tasima

Müşteri hizmetlerine saatlerdir ulaşamıyorum. İki sorum var, birincisi kedinin rezervasyonu ne zaman yapılıyor, ikincisi kediyi yeni sahiplendim yani asi kartı yok ve uçağım çarşamba. Yarın gidip asi kartı alacağım ama tüm adilar yetişmez bu bir sorun olur mu?




 
biletinizi almadan önce kedi için uygunluk durumunu sorgulamanız gerekiyor öncelikle. aynı uçuşta, kabinde başka bir evcil hayvan varsa ikincisi kabul edilmiyor diye biliyorum. eğer uygun ise biletinizi alıyorsunuz ve akabinde kediniz için rezervasyon yaptırıyorsunuz. genelde evraklara pek bakmıyorlar, ya da üstünkörü bakıyorlar. hangi aşıların yapılması gerektiğini bilecek kadar yetkin değiller zaten. şansınıza denk gelirse uçağa almama ya da bagaja gönderme durumu olabilir.


  • tom creo  (26.04.21 21:24:40) 
Kuduz aşısının son bir sene içerisinde yapılmış olmasına bakıyorlar. Aşı karnesini sisteme tarıyorlar. Rezervasyon için telefonla arayıp yer ayırtıyorsunuz. Kutusu ile 8kg’ın altındaysa kabine yanınıza alabiliyorsunuz. 8kg’dan fazla ise kargo bölümünde gitmek zorunda. Sizden önce rezervasyonu yaptırılmış 2’den fazla hayvan varsa yine kargo bölümünde gitmek zorunda. Kedinin bilet parasını rezervasyon yaptırırken ya da check in yaparken ödeyebiliyorsunuz. Thy için en son kutu olarak bez gibi olan taşıma kutuları isteniyor diye okumuştum ama emin değilim. Sormanızda fayda var. İyi yolculuklar.


  • boyalı kuş  (26.04.21 21:46:09) 
Aşılarını yaptırın kesinlikle.

@tom creo'nun dediği gibi sayfaları karıştırıp tamam dedikleri de oluyor ancak son yolculuğumuzda pegasus'un görevlisi kuduz aşısı olmadığı için kediyi uçağa alamayacağını söyledi. Aslında yaptırmıştık diğerleriyle birlikte ama veteriner kaşeyi unuttu sanırım. Hafta sonu ve geç saat olduğu için veterinere ulaşamadık. Uçağın kalkışına yarım saat kala başka bir veteriner arkadaşı havalimanına çağırıp hallettik, öyle gidebildik.

Bunun dışında boyalı kuş +1

Sert taşıma kutusu istemiyorlar, daha önce o uçuşa rezervasyon yaptırmış başka kuş/köpek varsa veya 2'den fazla kedi varsa maalesef kabinde taşıyamıyorsunuz. Bir an önce kedi için rezervasyon yaptırın, önce gelen alıyor yeri.
  • chicha_v2  (27.04.21 00:54:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.