[]

fj siemens laptopa bi haller oldu

laptopu açtığımda sadece fanlar çalışıyor fakat başka birşey olmuyor.Bilgisayarı kapatıp bir süre bekledikten sonra açmayı denersem birkaç denemeden sonra ekran geliyor ve aşağıdaki hata yazıyor.


"PHOENIX BIOS 4.0 RELEASE 6.1
COPYRIGHT 1985-2005 PHOENIX TECHNOLOGIES LTD.
ALL RIGHTS RESERVED
1.052.24 NVIDIA NFORCE
CPU0 =AMD TURION (TM) 64 X2 MOBILE TECHNOLOGY TL-52
640K SYSTEM RAM PASSED
1024M EXTENDED RAM PASSED
1024 KB L2 CACHE
SYSTEM BIOS SHADOWED
VIDEO BIOS SHADOWED
ATAPI CD-ROM: OPTIARC DVD RW AD-7540A
FIXED DISK 0:ST9160821AS
MOUSE INITIALIZED
SYTEM CONFIGURATION DATA UPDATED
ERROR
0280 : Previous boot incomplete - Default configuration used

PRESS <F1> TO RESUME, <F2> TO SETUP"

bunu dedikten sonra F1 e basarsam bir süre daha windows ekranı gözükmeden önceki durumda bekliyor ve kapanıyor..F2 ye basıp default ayarlarına dönmeyi windows bir kere açıldığında format atmayı denedim ancak yine format atılmasına rağmen sorun devam ediyor..
bunun sebebi ne olabilir?

 
bios'da, ram'de, anakart'ta, ekran kartında olabilir.

ramleri bir çıkar tak, tozlandıysa bir üfle. olmadı servise..
  • togi  (25.05.10 16:55:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.