[]

Clio marka arabayı kimler kullanıyor?

Sorma sebebim şu: Trafikte rastladığım Clio marka araçların genelinde bir acelecilik var. Nedir bu Clioların acelesi? İzleyin bana hak vereceksiniz...




 
mesaili çalışan işçinin memurun alabileceği en uygun fiyatlı araç.

adam işine gücüne mesaisine yetişmeye çalışıyordur.

şirket araçlarını hariç tutuyorum bu genellemeden.
  • kibritsuyu  (26.04.21 17:51:03) 
2020 yılının en çok satılan hb arabası. Azcık birikmişi olan, araba almak isteyen aldı bu sene.


  • hayaletimsi  (26.04.21 17:53:54) 
bende clio var. normal bir şoförüm bence ama her zaman şunu söylerim: "clio ve egea'lardan kaçacaksın." size hak veriyorum yani, özellikle ikisinin de beyazları :)

babamda da egea var işin kötüsü.
  • infernal majesty  (26.04.21 18:09:35) 
şirket arabası da çok fazla.


  • sanal uyku  (26.04.21 18:15:13) 
Şirket aracıdır +1

Şirket araçları genelde hor ve hızlı kullanılır.

Clio marka değil bu arada, model. Markası Renault.
  • himmet dayi  (26.04.21 19:43:07) 
genel olarak az yakar çok kaçarlar ayrıca. haliyle vızt vızt aralardan geçip gitme acelesine giriyorlar.


  • trajikomix  (26.04.21 20:16:39) 
çok büyük bir kısmı şirket,filo aracıdır.Geçen aya kadar bizim tüm şirket ve şantiye araçları beyaz clio symbol ve clio hatchback'ti, şu an hepsi beyaz fiat egea oldu.


  • sealth  (26.04.21 20:26:30) 
Babam kullanıyor kanka. Kendi halinde adamdır. Kimseye bir zararı yok.


  • materyalist imam  (26.04.21 22:17:57) 
1997 clio kullanıyorum, kaybedecek hiçbir şeyim yok :p


  • harfitarif  (26.04.21 23:32:59) 
Bunları şirketler genelde toplu kiralar. Beyaz renklilerin plakalarına bakın çoğunun plakasında kiralama ya da leasing firması logosu görürsünüz.

Bu araçları da çok km yapacakları için, parçası ucuz vb diye satış mümessillerine, sahada bayi ya da müşteri dolaşacak elemanlarına verirler.

Bu arkadaşların da gün içinde uğraması gereken bir sürü adres olduğu için sürekli acele etmek durumunda kalırlar.
  • anten  (27.04.21 10:03:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.