[]

Bu Tarz Evlere Ne Deniyor?

Harry Potter serisinde ve yine başka filmlerde de gördüğümüz bu tip evlere ne deniyor? Yurtdışını düşünürsek bu tip evlerin sahiplerinin ekonomik açıdan durumu iyi mi oluyor yoksa daha düşük bir seviyeyi mi temsil eder? Son olarak, çok sevimli değil mi yaa :)




 
middle class suburban house. orta sınıf, banliyö evleri.


  • isabella was a ginger  (26.04.21 17:08:58) 
türkiye'de ortalama bir mühendis bu tarz bir evde oturmayı ancak hayal ederken, ingiltere'de ya da amerika'da kolaylıkla oturabiliyor.

türkiye'de bu tarz evler ne yazık ki yok. olanlar hep şehrin çok dışında ve site içerisinde. yurtdışında benzer evleri şehir merkezinde bile bulabiliyorsunuz.
  • co2s2  (26.04.21 17:31:03) 
townhouse.

turkiye'de villa diye geciyor bunlar ama bildigin normal ev. orta sinifin satin alip oturdugu evler iste.
  • baldur2  (26.04.21 17:57:09) 
İlk kez harry potter’da görmüştüm ve çok sevmiştim. Türkiye’de görmedim çünkü türkiye’de 2 katlı/dubleks ev = lüks ev sayılıyor.


  • silah taciri  (26.04.21 18:57:10) 
townhouse +1 ama bu tarz evlere ne dendigi ulkesine gore degisebilir

orta direk saban evi.
  • cooperr  (26.04.21 19:16:58) 
Bizdeki laz müteahhit durumunu savunacak değilim. Ama birbirinin tıpatıp aynısı yüzlerce kahverengi evden birinde oturduğu için mutsuz olan İngilizlerle ilgili programlar izledim. bkz: tlc

Dış görünümünün kasetini geçtim, 200 sene önceki şartlara göre inşa edilmiş yapıların odaları, banyosu, mutfağı günümüz yaşam tarzına uymuyor. Aile birşeyler birşeyler değiştirmek istediğinde çok katı kurallara takılıyor. Dışardan göründüğü gibi olmayabilir bazı şeyler.

Tercih hakkım olacaksa Akdeniz tipi yapılar daha sevimli.
  • zihua  (26.04.21 19:30:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.