[]

bose 700 mu yoksa airpods pro mu?

ozellikle is icin kullanacagim (zoom falan), ama evde film, muzik icin, disarida bisiklet uzerinde muzik icin de kullanmak istiyorum. mikrofon kalitesi onemli ve bose 700'de bu cok iyi ama airpods pro da yeterli olabilir gibi. airpods pro rahatlik ve tasinabilirlik acisindan dover. bose 700 alirsam bisiklette kask kullanamam ama daha cok sahilde bisiklet yolunda kullandigim icin cok onemli olmayabilir. airpods pro daha pratik gibi, koltukta esimle otururken dur sunu bir dinleyeyim dedigim zaman koca bose 700'u kafana takmak falan pek kolay degil. mikrofon kalitesi icin bose 700, diger her turlu kolaylik icin airpods pro istiyorum, keske airpods pro'nun mikrofonu daha iyi olsaydi. bose 700 anc mi yoksa airpods pro mu almaliyim? fiyata takilmayin, su an gordugunuz fiyatlardan almayacagim, normalde daha ucuz.

edit: ses kalitesi onemsiz.

edit2: ekstra kullanim kosullari ekleyeyim. evden calisiyorum, cogunlukla calisirken kullanacagim. haftada 1 falan bisiklette, kadikoy'de ev bulursam haftada 3-4 olur. evde muhtelif zamanlarda muzik ve dizi-film icin.

 
Ses kalitesini ön planda tutuyorsanız bose 700. Ben olsam bose 700 alırdım.


  • philiptraum  (26.04.21 15:55:23) 
ses kalitesi en onemsiz kisim benim icin. anlamam zaten.


  • lemmiwinks  (26.04.21 15:56:55) 
temel kiyas su sekilde bence.

ses icinse bose
mobilite icinse airpods

ama, nerede daha cok kullanacaksiniz? bence cevap bu soruda gizli. ben surekli disardayim, toplu tasimada, gezerken, cafede takilirken falan airpods'dan cok memnunum. ama evde yada surekli iste kullansaydim kesinlikle bose yada sony whm alirdim.

bu arada surekli ucuyorsaniz bose diyorum; cunku apple yapisi ve mevcudiyeti geregi ans'siyle on plana cikan bir urun degil. gurultulu ortamlarda dinleyecekseniz bose
  • buenosdias  (26.04.21 15:59:24 ~ 16:00:57) 
Active noise cancelling olan kulaklıkları telefonla konuşurken kullanınca bir yerden sonra aşırı derecede bağırmaya başlıyorsun sadece kendi sesini duyduğun için + bluetooth üzerinden hem ses alıp hem iletince mikrofon kalitesi epey düşüyor. O yüzden ben evde harici mikrofon + istediğim herhangi bir kulaklığı kullanıyorum. Böyle bir kulaklık alacaksan bence mikrofon kalitesini kenara at derim şahsi 5 centlik tavsiyem.


  • roket adam  (26.04.21 16:59:16) 
fiyat farki cok fazlaydi, bir de kulakici kullanmak daha kolay olur diye dusundum ve airpods pro aldim. simdilik memnunum, toplantilarda benden sikayet eden de olmadi. kullanimi oldukca rahat. yalnizca 2 kulakligi birden art arda uzun toplantilarda takmak isteyince sarji yetmeyebiliyor. bir de bazen gurultulu ortamda calismak istedigimde bose 700 olsa iyi olurdu diye dusunuyorum. ikisi birden olursa daha hos olur gibi. belki ilerde :)


  • lemmiwinks  (07.06.21 12:19:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.