[]

Bacaktaki çok sayıda belirgin kılcal damar

Bacaklarımda çok sayıda kılcal damar var ve haliyle pek hoşlanmıyorum onlardan. Sürekli ayakta durmuyorum gün içinde ve varis yatkınlığım da yok, o yüzden bunu fazla beyaz tenli olmama bağlıyorum. Her geçen gün biraz daha artıyor bu damarlar ya da bana öyle geliyor.

Bundan rahatsız olup lazer ve benzeri herhangi bir tedavi gören oldu mu? Başka herhangi bir öneriniz varsa onu da okumak isterim.


 
Tuzu azalt derim. Damarların tıkanmasına sebep olacak kadar katı veya yoğun yağlı da yeme (bence yemiyorsundur da işte söyleyim dedim). Ama tuz cidden önemli olabilir. Maden suyunu çok sevip çok içen biriysen günde 2 ile sınırlandırmak lazım derim. Ayak archlarını bi kontrol ettir ayrıca. Bazı insanların yüksek olur bazılarının düşük olur o da etkileyebilir.


  • 1bir1bir1  (26.04.21 14:45:57) 
kadinim ve surekli bundan muzdaribim; genel olarak sorunlu zaten bende ayak vs. bileklerimden baslayarak kume kume catlamalar var; bir donem kuru fircalamaya sarmistim ve daha da beter etti. annemde de var, anneannemde de var genetik faktorler etkili kesinlikle ve evet beyaz ten de bir risk faktoru; bunun disinda hareketsizlik de elbette. eger dogum kontrol hapi kullanildiysa o da ortaya cikma ihtimalini artiriyor.

bunun yaninda ben de bu tedaviyi olmaya niyetliyim, gozume kestirdigim yer de Ozgur Gursu'nun klinigi; kendisi kalp damar cerrahi zaten. bir gidecegim; cunku bayagi arttilar. ben lazer yaptirmayi dusunuyordum ama daha once acibadem gibi yerlerde yaptiranlar ya pek ise yaramadigini ya da catlaklarin tekrar gorunur oldugunu filan soylemislerdi. hic doktora gitmedim bunun icin ama gidecegim.
  • nefertarii  (26.04.21 17:46:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.