[]

Fikirtepedeki sitelerden ev alınmaz mı

Satılık/kiralık her ikisi de hepsi çok mu kötü ya




 
Üst katında sanayici müşterisi olan bir tro olsun istiyorsan alınır. Gecenin derinliğinde böğürmelerini dinlersin.


  • horowitz  (26.04.21 01:52:14) 
Alınmaz


  • rewlack  (26.04.21 08:33:02) 
hem binalar kötüymüş hem de daha tam dönüşüm için 5-10 sene olduğu için muhit kötü. arkadaşım 100 m ilerdeki markete arabayla çıkıyor o derece.


  • wild honey suckle  (26.04.21 08:36:59) 
Ev ararken baktım o tarafa (baktığım siteler istanbul 216, kentplus, concorde vs) sonra Ataşehir'de karar kıldım. Nedenlerini şöyle sıralayayım:

İnanılmaz bir trafik ve gürültü kaynağı olacak bir bölge, bir sürü blok ufacık bir alanda sıkışmış durumda.
Henüz daha sitelerin hiç birinin yönetimi oturmuş durumda değil, ödeme disiplini olmadığı için acayip aidat paraları ödeniyor.
Site sakinleri kentsel dönüşümden ev sahibi olan toprak sahiplerinden de oluşuyor, onlar aidat ödemek istemiyorlar sıkıntı yaratıyorlar, oturuyorlarsa da site yaşamına alışkın değiller.
Binalar dipdibe, sadece e5'e bakan cepheler biraz daha ferah, onda da gürültü sıkıntısı var yine.
Bazı binalarda halen kat irtifakı tapusu veriliyor, gerçek tapular çıkmış durumda değil. Koca koca binalar şantiye elektriği kullanıyor.

Konforlu bir bölge değil yani maalesef. Bi 10 seneye falan her şey yerli yerine oturur ama trafik ve gürültü çok büyük problem oluyor şimdiden, binalar çok dip dibe. Rezidans sevmeme rağmen bu dipdibelik ve kalabalık yüzünden rezidans konforundan uzak bir yer yani, o yüzden o bölgede fiyatların bu saatten sonra aşırı artacağını düşünmüyorum. (bkz: #113786465)
  • roket adam  (26.04.21 09:02:00) 
pırlanta sitesi güzel, e5 tarafında ise yenihayat mı ne o güzel.

Dipdibe diyorlar da şehrin içinde yaşayıp dipdibe olmayan neresi var.

Bu aidat ödemeyen kişiler ya düzene alışacak ya da gidecek ucuz yerde oturacak, 3-5 yıl sancılı gecer ama sonrası için bence gayet degerleneek bir yer.

binaların iskan sorunu var ama bunları çözecekler, bakanlık bu şekilde açıklama yapılmıştı. burası örnek gösterilip ileride bir çok kentsel dönüşüm başlanacak.
  • liberal  (26.04.21 09:26:24) 
Alınmaz orda oturan arkadaşlarım da çok şikayetciler ve internette de iyi bi yorum yok


  • nahtoderfahrung  (26.04.21 10:16:29) 
Şehrin içinde olup da dipdibe olmayan, çevresi boş rezidansları hemen camdan bakıp sayıyorum -->
Akasya Acıbadem
Emaar Square
Varyap Meridian
Dumankaya İkon
Suryapı Exen
...

Bu saydıklarımın hepsinin önü açık, oturmuş siteler, aidat sorunları yok, köylü komşular yok, iskan sorunu yok, yerleşim sorunu yok. Özellikle aidat sorunu büyük problem çünkü mesela binanın üzerine olan birikmiş elektrik, ısınma ve su faturaları birikmeye ve faiz işlemeye devam ediyor. Aidat ödemeyen kişilerin borcunu daire sahipleri üstlenecek yani. Özetle alınacak risk değil, ucuz desen ucuz da değil bu arada. Oradaki sitelerin çok büyük kısmı ölü doğdu ve daire sahipleri uzun yıllardır sorunlarla boğuşuyorlar - boğuşacaklar.
  • roket adam  (26.04.21 10:18:13 ~ 10:19:20) 
Alınmaz.


  • atacaksinfinke  (26.04.21 17:11:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.