[]

Covid pozitif olanlar

Favipiravir kullandınız mı? Yanında kan sulandırıcı herhangi bir ilaç aldınız mı? Nasıl geçirdiniz bu süreci?

Biz evde 2 kişiyiz ve 2’miz de pozitifiz şu an. Kan sulandırıcı almak için eczaneye de çıkamıyoruz ikimiz de. Bu durumda ne yapmamız gerektiğini bilen var mı? 112’yi arasak falan getiriyorlar mı?


 
Evet, corasoin tavsiye ettiler, onu da günde 1 tane kullandim


  • nucleon  (25.04.21 21:53:52) 
Evet ve evet


  • basond  (25.04.21 21:55:42) 
Eşim pozitif kan sulandırıcı doktorlar öneriyor kesinlikle. Hatta ilaç bittikten bir süre daha kullanın dediler. Pıhtı atma vs riski olabiliyormuş


  • Take it away honey  (25.04.21 21:58:26) 
Yanınızdaki eczaneyi arayıp isterseniz getirebilirler.

Ben hep favipiraviri hem de kan sulandırıcıyi kullandım/ kullanıyorum. İlacın yan etkileri oldu ama bence çabuk toparlamami da sağladı. Bunlar yanında d vitamini ve c vitamini takviyesi de aldım. Devit3 yazdi bana doktor. Ağrı kesici için de minoset. Geçmiş olsun.
  • fraise  (25.04.21 22:09:54) 
Evet ilacı kullandım, yanında da coraspin ya da ecopirin kan sulandırıcı önerdi aile hekimimiz. Ben de ecopirin kullanıyorum 6. günümdeyim. Bunun yanında d ve c vitamini kullanıyorum, ağrı ateş olursa da parol.


  • bitse de gitsek  (25.04.21 22:41:40) 
biz pozitifken, ekimde, pek bilmiyorduk kan sulandırıcı işini. İlaç ve karantina bittikten sonra öğrendik, ailem ve ben içmeye başladık. ailem halen içiyor, ben bıraktım artık. yaş 30. geçenlerde bir şey için doktora gitmiştim, o dedi ki, haftada 2 gün içmeye devam et, zararı olmaz. öyle...


  • Mekkeli Müşrik  (25.04.21 23:06:42) 
Eczanenizi ararsaniz getirirler +1


  • kuehles blondes  (25.04.21 23:12:20) 
Bahsi gecen ilaclari bilmiyorum, sadece atesim ciktiginda Parol aldim.


  • pike  (25.04.21 23:15:29) 
Kan sulandırıcı kullanmadım ama favipiravir kullandım. Bizim aile hekimi yanında başka ilaç kullanmayın dedi. D vitamini ve c vitamini bende kullandım, çok iyi geldi. Yakın akrabam olan doktor tanıdığım pıhtı riskine karşı sürekli yatmamamı ev içinde yürümemi söylemişti. Benim yazdıklarım da dahil olmak üzere burda yazılanlardan ziyade aile hekiminize danışarak ekstra ilaç almanızı öneririm.


  • frontrow  (25.04.21 23:51:40) 
Kullanmıştım. Ani ateş çıkması ve bünyede saçmalama oluyosa parol etkili


  • izmitcan  (26.04.21 01:13:24) 
favipiravir kullandım - herhangi bir yan etkisi olmadı.
coraspin kullandım
sabah akşam parol kullandım. bunlar verilmişti zaten.
  • eagle is free  (26.04.21 12:58:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.