[]

Apple Watch Se Digital Crown’nun sesi

Digital Crown a basınca sanki 3310 telefonu tuşluyorum gibi ses çıkıyor arkadaşımınki ise gayet tok ve sessiz. Aynı saate sahibiz yaklaşık aynı zamanda aldık saatler 1 aylık bile değil. Bu durum beni rahatsız ediyor açıkçası çat çat ses geliyor tuştan. Bi gidip göstersem mi sizdeki saatlerin durumu ne? Apple storedan aldım bu arada.




 
Gidip göster, %99 değiştirirler saati. iPhone 5S zamanında arkadaşın aldığı telefonda benzer şekilde Home tuşundan çıt çıt ses geliyordu. 2 haftalık telefon. Götürdü Apple Store'a. Anında değiştirdiler.


  • himmet dayi  (25.04.21 16:46:42) 
Klik sesi çıkarması normal. Arkadaşınızınkine bence toz falan girmiş, o yüzden o klik hissi ve sesi kaybolmuş. Ilık suda yıkayıp tekrar denesin, muhtemelen onunki de klik sesi çıkaracak.


  • orient blue  (25.04.21 17:12:28) 
O saatin ilk gününe ben şahit oldum ve deneyimlediğim kadarıyla çok yumuşak basımı var. Benimki ise çata pata ses çıkarıyor sessiz ortamda çok belli oluyor Digital Crown a bastığım. Normal olduğunu düşünmüyorum henüz 14 günü dolmadı geri iade edip yenisini alacağım sanırım.


  • zannedersem tek eksiginiz bendim  (25.04.21 19:27:27) 
hmm ben de şaşırdım, servise gösterdikten sonra yazarsanız memnun olurum. bendeki SE de baya net bir klik sesi çıkarıyor, beni rahatsız etmedi ama merak ettim.


  • orient blue  (25.04.21 23:08:18) 
Evet. Bir ses var. Ama hiç rahatsız edici değil.


  • Mirket  (27.04.21 13:04:33) 
Diğer saatimi iade ettim ve yenisi geldi. Digital Crown gayet yumuşak ve ses çıkarmıyor. Demek ki çatur çutur sesi cidden problemmiş. İlgilenenlere minik bir bilgilendirme olsun..


  • zannedersem tek eksiginiz bendim  (04.05.21 14:27:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.