[]

Xiaominin yap ölçen tartısını kullanan var mı

Doğru ölçüyor mu nasıl oerformansı




 
Ben kullaniyorum da dogrulugunu ne ile kiyaslayacagim? :)


  • invictae  (25.04.21 13:27:13) 
ben de kullanıyorum, yağ oranı için tam oranı tabii kontrol edemem elimde başka alet olmadığı için ama gidişatı anlamak adına gerçekten faydalı. sağlıklı beslenip bir akşam böyle günah gecesi yapıp bira cips hamburger falan yediğğinde ertesi günü puanının düştüğünü görebiliyorsun cidden.


  • roket adam  (25.04.21 13:36:55) 
Ben kilomu doğru dürüst ölçsün diye aldım. Böyle tartıların yağ ölçümünü falan yapması mümkün değil zaten. Neredeyse karın kaslarım görünecek, %22 yağ oranıyla obez olduğumu iddia ediyor. 187 boya ideal kilom 72 olmalıymış. Çılgın bir alet.

Kiloyu zeminden etkilenmeden adam gibi ölçmesi ve kaydediyor olması güzel. Bunun dışında bir numarası yok. Yağ oranı öğrenmenin en iyi yolu (eğer invaziv yöntemler kullanamıyorsanız) vücut ölçülerini almak ve göz testi yapmak.
  • son feci skilacci  (25.04.21 14:53:37 ~ 14:53:59) 
Ben kullaniyorum ama dogru degil. Yag oranim %27 gosterirken, diyetisyende %20 oldugu cikti ortaya. Ki aylarca hardcore spor yaptim, o arada yag oranim dusmek yerine artti tartida ama halbuki aynada bile belliydi yag kaybettigim


  • bradshaw  (25.04.21 16:59:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.