[]

Erler Film dizileri

Bu film şirketinin herkes tarafından bilinen, çok klişe senaryosu olan, kalitesiz oyunculuk ve yapımı olmasına karşın uzun soluklu yayınlanan bir çok dizisi var.

çiçek taksi, akasya durağı, arka sokaklar ve cennet mahallesi aklıma gelen ve zamanında bir çok bölümünü izlediğim diziler.

hala sıkılınca çiçek taksi izlerim, bazen yemek yerken cennet mahallesini açar izlerim. denk gelirsem arka sokaklar ya da akasya durağına biraz bakarım. üstelik bu dizilerle dalga geçerek izlerim. oyuncuların taklidini yapar, söyleyeceklerini tahmin eder önceden söylerim falan. klişeden ölen diziler yani.

ama yine de severim. 500+ bölüm yaptıklarına göre başarılı da diyebiliriz bu diziler için.

cidden merak ediyorum, nedir bunun olayı?
izleyip beğenmek için hiç bir sebebim olmamasına karşın kendini izletebilen saçmalıklar bunlar. nasıl oluyor? çok basit olması mı bunları başarılı yapıyor.

 
Basit çok kafa yordurmayacak ve aynı zamanda izleyinin kendini bulabileceği halk dizileri


  • paramolacak  (25.04.21 00:41:25) 
olayı akpnin 20 yıllık iktidarı ile aynı.

sıradan, klişe, hiçbir şey vaadetmiyor, iddiası yok, düşünmeye yöneltmiyor
  • sanguine  (25.04.21 01:04:09) 
Çiçek taksiyi diğerlerinden ayrı tutuyorum o dönemin en iyi dizilerindendi.

Diğerlerine gelecek olursak normalde zap yaptığınızda bir filme diziye denk geldiğinizde kimse yarısından itibaren dizi/film izlemez/sevmez ama bu tip filmlerin yarısı yoktur aç izle olaylar part halinde gelişir sanki 5skeç birleşmiş film olmuş gibi bir derinlik falan yoktur. O yüzden takipte etmene gerek kalmaz ve izlenir
  • respect  (25.04.21 12:18:28) 
Yanılmıyorsam cennet mahallesi de bu şirketindi. Bence piyasayı iyi okuyan bir yapım şirketi. Tutmayan çok işi var ama şöyle düşünün Amerikan sitcomları da böyle değil mi? Çok derin anlamlar yüklememek lazım


  • olaylar olaylar  (25.04.21 13:11:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.