[]

Yazlık eve laminant parke yapmak mantıksız değil mi?

Taş parke üzerine laminant yapılırsa ev daha sıcak olur diye düşündüm, ne de olsa laminant parkenin kendisi ve altına konan malzeme ısı izolasyonu yapacaktır. Olabildiğince serin olmasını isteyeceğiniz yazlık ev için yanlış göründü bana. Doğru mu düşünüyorum yoksa fark etmez mi?




 
Mantıklı bence. Biz de aynı düşünce ile üst kata (orijinal beton zeminin üstüne şap atıldı tabii) laminant yaptırdık, alt katın taş zemini üstüne de şap + karo uygulandı. Alt kata ayakkabıyla falan giriliyor, temizliği kolay olur, serin olur dedik.


  • orient blue  (24.04.21 20:27:38) 
@orient blue üst katın yatak odası olacağını düşünürsek, zemini taş bırakıp daha serin olması daha iyi değil mi?


  • mikro patlama  (24.04.21 22:40:03) 
Olabilir tabii, tercih meselesi. Bizimkiler üst katta çıplak ayak dolaşıldığı için parke hissinin daha iyi olacağını düşündüler. Alt katta terlik/ayakkabı giyiliyor, halı kullanmıyoruz,


  • orient blue  (24.04.21 23:11:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.