[]

Biontech aşısını yaptıran oldu mu?

Babama tek seçenek biontech çıkmış. İl merkezine gidip yaptırması gerekiyor. Etrafında tecrübesi olanlar yaptıranlar herhangi bir yan etkiyle karşılaştı mı? Yol uzun diye dönüş yolunda olumsuz bir şey olur mu diye korktum çünkü araba sürecek.




 
perşembe günü babam biontech yaptırdı. bikaç saat sonra kolunun hafif yanmaya başladığını söyledi. sonraki gün de devam etti. tetanoz aşısından daha hafif dedi ama.


  • Barki  (24.04.21 19:34:54) 
etrafimda cok yaptiran var (yurtdisi), ciddi bir yan etkiden bahseden olmadi.


  • cooperr  (24.04.21 19:37:09) 
Babam yaptırdı geçenlerde. Aşı yapılan yerde biraz ağrı olmuş sadece.


  • dissendium  (24.04.21 19:47:59) 
Eşimle ikimiz Biontek yaptırdık.Ben de bi yan etki olmadı,rahat rahat aşı yaptırdığım tarafa yatarak uyuyabildim ilk gece.
Eşimin aşı olduğu tarafta hafif lenf nodülleri şişti,ilk 2-3 gece o tarafa yatamadı.Bunun dışında bir yan etki olmadı,Haftaya 2. dozları olucaz.

  • arenas  (24.04.21 19:49:41) 
İlk gün belli belirsiz kolum ağrıdı.
ikinci günden başlayıp 3 gün şiddetli başparmak eklemim ağrıdı. Aşıdan diyemem ama başka bir şeye de bağlayamadım.

Alerjik reaksiyona tedbir olsun diye 15 dakika süreyle aşı mahallinden ayrılmayın.
  • Mirket  (24.04.21 20:28:04) 
İlk gün akşamında hafif asi olan yerde agri ikinci asi bir hafta sonra bakalım genelde ikinci asidan sonra çıkıyormuş bazı yan etkiler.


  • monkey  (24.04.21 21:29:45) 
21 Nisan da yaptırdım. yaptırırken hissetmedim bile. sonrasında biraz kolda ağrı oldu 2-3 gün. hiç yan etki olmadı. şimdilerde iyiyim. yaş : 56/m


  • ankara06  (24.04.21 22:31:19) 
Ben üstelik de hamileyim, yaptırdım. Kronik hastalığım var. Doktor virüs kaparsam çok ağır geçireceğimi düşünüp yaptırmamı salık verdi. Hafif kol ağrım dışında bir sorun olmadı. Çok fazla makale, rapor, doktor görüşü okudum; içim yüzde yüz rahat diyemem ama salgın bu boyuttayken yaptırmamanın riski yaptırmaktan fazla geldi...
Çevremde de biontech yaptıranlar var, şükür kimsede bir sorun olmadı. Babanıza geçmiş olsun, şifa olsun şimdiden.

  • hickiran karasinek ve uyuyan karinca  (24.04.21 23:30:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.