[]

Kendimi Suçlu Hissediyorum.

Aşırı üzüldüğüm bir konuda yazmak istiyorum.
Sokakta baktığımız market önünde takılan bir kedimiz vardı. Bu kedi daha önce başka bir marketin önünde takılıyormuş. Oranın çalışanı rahatsız olmuş buraya bırakmış. Şimdi önünde takıldığı marketin bulunduğu binanın kapıcısı da istemediği için hayvansever bir ablayla görüştük. Kediyi aldı kısırlaştırmayı aşısını da yaptırdı. Ağzında sorun vardı sert şeyler yerken sinirleniyordu. O da travmadan kaynaklıymış. Ben yuva bulalım desem de kediyi ilk bulunduğu yere yakın ve besleme yapılan insanların iyi olduğu bir yere bıraktı. Kedi de haliyle unuttuğu için ertesi gün kayboldu. Ve ben o zamandan beri her yeri her sokağı aradım. İlanlar astım. Ama kedi hiçbir yerde yok. Kendimi aşırı kötü hissediyorum. Eski yerinde mutluydu. Ama şimdi nerde ne yapıyor ne yiyor belli değil. Çok üzülüyorum. Geceleri bazen uyuyamıyorum. Belki ben abartıyorum. Ama onun sorumluluğunu almıştım. Aklım sürekli onun nerde ne olduğu ile ilgili sorular üretiyor. Ne olumlu ne olumsuz bir haber var. Ve ben cidden bunalıma girmii gibiyim. Hayatımdaki tek sorun bu değil. Zaten depresyonda oşan biriydim. Bu da iyice üzdü beni. Kendimi suçlu hissediyoeum.



 
Oralarda bir yerde olabilir, saklanmistir ya da cevreyi biliyosa eski yerine gelmis olabilir. Yemek birak o basinin caresine bakar cevrede zarar veren birileri yoksa bisey olmaz.


  • durgunfoton  (22.04.21 19:04:46) 
Kötü niyetle bir şey yapmamışsınız.


  • EasyTiger  (22.04.21 19:05:29) 
Kötü niyetle yapmamış olsam da yanlış karar verdiğimizi düşünüyorum. Sonuçta kedi nerde belli değil.

Atamadığım yer kalmadı. Ama işte neden yok anlamıyorum. Köti bir şey olsa yine arayıp söylerlerdi. İyi bir şey olsa biri görse ya da evine almış olsa yine ararlardı. Ama hiçbir yerde yok.
  • canavar geliyor kacalim  (22.04.21 19:12:46) 
Sizlik bir şey yok hocam. Mantıklı bir karar da kötü sonuç doğurabilir


  • havadakarada  (22.04.21 19:34:35) 
E kediyi siz alsaydiniz sahiplendirilene kadar?


  • elorelia  (22.04.21 19:35:04) 
Ailem kabul etseydi alırdım tabii ki.


  • canavar geliyor kacalim  (22.04.21 20:59:26) 
Kediler bizim kadar hassas değiller inanın. Kedinin umrunda bile değildir ve herr yerde yaşayabilir. Canınızı sıkmayın.


  • suicides underground  (22.04.21 21:51:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.