[]

Ertesi Gün Değişen Olaylar ve Kişiler

Arkadaşlar diyelim biriyle konuşuyorsunuz, her şey çok güzel ve iş bayağı flört. Konuşma öpücüklerle bitiyor falan her şey süper.
Ertesi gün veya günlerde bir çeşit adeta kara büyü oluyor. Yani ya o kişinin bir akrabasına bir şey oluyor ya can sıkıcı bir şey oluyor, ya bende bir trollük oluyor hadi bunu geçelim. Bunların hiçbiri olmasa sebepsiz bir soğukluk var, yani nasıl desem bir gün önce kaba tabirle yapışan insan, hiçbir sebepsiz koşulsuz ("sen mi dangozlaşıyorsun acaba" diyenler için bunu söylüyorum), "hmm whatever" modunda, hani bir açıklama şey olabilir "önceki gün kendini çok kaptırdı şimdi de guardını alıyor" ama o fazla iyimser geliyor bana böyle "naz yapıyor" diye kendini kandırmak gibi. Sizlere de sormak istedim, teşekkürler.
PS: Sorun, olayın fizik kanunu gibi farklı kişiler ve ortamlarda tekrarlaması.


 
benim iliskilerimde de oluyor bu. Hadi benden sikildi desem, bir dahaki bulusma gerceklesmez, ama yok yana yakila geliyor yine. Ben de merak ediyorum sebebini, cevaplari takip edeyim bari :)


  • invictae  (22.04.21 13:17:32) 
yanlış insanlara denk geliyorsunuz. bunun nazla alakası yok, karaktersizlik diyorum ben. maalesef sayıları çok olduğu için sürekli karşınıza çıkıyor olabilirler.


  • cometome  (22.04.21 13:22:33) 
Muhabbet hızlı ilerlediğinde öyle oluyor bende de. Fazla ileri gittik galiba, biraz sağduyulu olalım refleksi.


  • epistemic_regress  (22.04.21 17:32:08) 
@invictae kesinlikle paranormal bir olay :))
@cometome bu çok doğru ancak olayların işleyişindeki mükemmel sisteme bakınca tek cevap bu değil gibi duruyor.
@epistemic_regress bu kesinlikle doğru yani hepsini açıklayan şey bu değil ama olan bir şey, o anlık kaptırmış gibi oluyorlar çok fazla sonra kendilerine gelince "naptım ben yaw" deyip ertesi gün "hmm evet" oluyorlar.
  • ckisc  (23.04.21 20:02:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.