[]

Ödem atıcı içecek

Gerçekten var mı böyle bir şey ? İnternette sağda solda gördüklerimiz falan vs doğru mu ?

Veya direkt sizin tarifiniz varsa kullandığınız ve işe yarayan onu da söyleyebilirsiniz.

Not : ödemi yanlış biliyor olabilirim el ve ayak şişkinliği için değil bel bölgesi için soruyorum :))

 
Kiraz sapı, karanfil, mısır koçanı ve tarçın çubuğunu kaynatıp iç demişti göründüğum diyetisyen. Etkisi oldu bende. Ölçüleri birer tutam, tarçın çubuğu bir tane, karanfil üç beş tane.


  • epistemic_regress  (21.04.21 23:03:40) 
Mısır püskülü de olabilir ya. Abuk sabuk, atıl bir şeydi işte.


  • epistemic_regress  (21.04.21 23:05:11) 
www.youtube.com

tadı da güzel, çok da işe yarıyor.
zaten limonlu su bile içseniz ödem attırıyor gerçi ama bu tip çaylar daha etkili tabii.
  • blatta hiberna  (21.04.21 23:06:14) 
maydanoz yiyin bol bol.


  • in vino veritas  (22.04.21 00:21:03) 
Sağlıklı beslenmeyle desteklenmediği sürece mucize olmuyor.

Benim favorim, ananas çayı. Ananası bütün alıp kabuklarını tencerede kaynatıp şişelere koyuyorum. Her sabah bir bardak içiyorum. Ananasın kendisini de ananas+ıspanak+nane+maydanoz smoothie yapıyorum. Bu kadar faydalı ve keyif veren başka meyve yok ya canım çekti.

Bu tarz detoksların süresi oluyor yalnız. 1-2 haftadan fazlası böbrekleri yorar dikkatli olmak lazım. Ayrıca 3 litre su için.
  • jazzabel  (22.04.21 00:55:35) 
1 adet limon, 1 dal tarçın, 1 tatlı kaşığı karanfil, 1 tatlı kaşığı karabiber, yeşil elma, bir tutam kiraz sapı, bir tutam mısır püskülü, 2-3 lt su

hepsini kaynat, sonra süzüp sabahları 1 bardak iç demişti sporcu bir abim ancak henüz ben de deneyemedim. spor yapıyorum baya da zayıflamıştım ancak bel bölgesi bir türlü gitmiyordu, yakında ben de deneyeceğim bu tarifi.
  • lazylibra  (22.04.21 10:54:03) 
aslında ödem atmak diye bir şey yoktur. yani ödem çok ciddi rahatsızlıklarda görülür böbrek yetmezliği vs.
ama şişkinliklere iyi gelen daha doğrusu sindirime, gaz sancısına iyi gelen bitki çayları mevcuttur. ben genelde açlık otu 3-5 tane atıyorum ıhlamur ve biraz da melisa ile birlikte demliyorum çok iyi geliyor.

  • windymimas  (22.04.21 10:55:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.