[]

Abimin iwatch 5'i benim oldu, ne yapmalıyım? nolur yardım...

çocuk gibi sevindim; spora başlıyorum çünkü.
iphone 8 kullanıyorum.
abim verdi iwatch5
Şimdi bu saatte abimin eski iphonenundaki hesabı kurulu. O eski telefonu şuan annem kullanmakta.
Telefondaki bazı fotolar saatte var ama hepsi yok.
Sms ler hiç yok.
App bile annemdeki telefonda yok.

Ben komple 0'layıp kendi ios hesabımı girip ben kullanıcam.
Birşeyler okudum ama yanlış yapmaktan korkuyorum. Teknoloji özürlüyüm.
Rica etsem basitçe özetler misiniz?

 
Spor yaparken uygulamayı açıp yaptığın sporu seç, bitince bitir.
Yürüyüş tarzını öğrenmesi için açık havada yarım saatlik bir yürüyüş yaparsan içeride yapacağın yürüyüşleri doğru ölçer.
Banyoya, suya, denize girmeden önce yüzme modunu açmayı unutma. Pili bitmeden şarja takma, dolunca şarjdan al. uzun vadede faydasını görürsün. Telefona yüklediğin uygulamadan isteğine göre bir ekran yaratıp onu kullanabilirsin.
  • zoghurt  (21.04.21 20:28:30) 
Ama tüm bunlar için kurabilmem gerekiyor. Abim artık iphpne kullanmıyor. Anneme verdiği eski telefonundaki ios hesabının şifresini bilmediği için saati 0'ladım ama kullanamıyorum.
App şifre istiyor

  • gadlemler  (21.04.21 20:32:35) 
zoghurt duyuruyu okumadan cevap vermiş.

Şuradaki yönergelere göre sıfırlayıp kendi telefonunuza Apple Watch uygulamasını kurduktan sonra kendinize göre kurulum yapabilirsiniz.

support.apple.com
  • himmet dayi  (21.04.21 22:07:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.