[]

Kedi sorunsalı

Selamss. 60 günlük yavru erkek kedim var. Sahiplendik. Kullandığınız ya da kullanışlı olduğunu düşündüğünüz ne ürünler var. Mesela geçenlerde elekli kum şeysini görmüştüm çok güzel


Edit: Ayıbım için pardonnnnnn

eksiup.com
eksiup.com

 
bir erkek kedi anası olarak tebrik ediyorum, çok doğru bir karar.

www.trendyol.com
tuvalet olarak şunu öneririm kesinlikle. piyasadaki en büyük tuvaletlerden biri. 60 günlük için büyük gelebilir ama şimdilik ufak bi tuvalet alsanız bile 1 yaşına gelince mutlaka buna geçin. bizimki önceki tuvaletinde amuda kalkarak s.çıyodu heralde. bunu aldık, rahata erdi çocuk. bu fiyat biraz pahalı ama dışarıda daha uyguna bulunabilir. 120 liraya aldık bir ay önce biz. önüne de mutlaka delikli paspas alın. kum sorununu bi nebze çözüyor.

pahalı oyuncaklara yönelmeyelim öncelikle. basit bi olta, renkli toplar yeterli. aliminyum folyodan yapılan toplara bayılıyor mesela bizimki. bir de tüylere karşı aşırı zaafı var. şu şekil www.juenpetmarket.com
ve şu peluşlar www.evcilbesinleri.com
bunlar dışında aldığım pahalı oyuncakların yüzüne bakmıyor maalesef.

tüyler için furminatör tarak almak lazım. haftada bir kullanım yeterli. onun dışında günlük normal tarak ve eldivenle tarayın.

bir de son zamanlarda yaptığımız en mantıklı alışveriş şarjlı dikey süpürge oldu. kedi kumu, tüyü, bilmemnesi görünce hemen şipşak süpürebiliyoruz. gerçekten aşırı rahata erdik. ilk fırsatta almanızı öneririm.


@hooiken'in önerdiği oyuncaktan var bizde. allah için suratına bakmıyor şrfsz. kediden kediye değişiyodur tabi ama ölü yatırım olma ihtimali var.
kedi otu içeren daha ucuz alternatiflere yönelin bence.


bu arada kedi sorusu sorup kedinin fotoğrafını atmamak ayıptır.
  • elorelia  (21.04.21 15:15:35 ~ 15:28:06) 
takviye gıda olarak, biraz büyüyünce; kedi maltı ve kedi multivitamini.

oyuncak olarak da bol bol a4 kağıdı. o a4 kağıtlarından top yapılacak çünkü. bütün yatağın ve koltuğun altına kaçırılacak.

hanımefendi 3.5 yaşında, her akşam en az 30 dakika kaleci ve forvetçilik oynuyoruz, koşuyoruz. mümkünü yok başka bir topla oynamıyor. belki arada pinpon topu :)))

top dışında, pawdaz.com tavsiye edebilirim. sakinleşiyor, mutlu oluyor, tepikliyor.

yatak olarak, bu kaloriferin üzerine asılan çamaşır askılıklarından çok güzel pencere yakını kalorifer yatağı oluyor. en sağlamlarından bir tane alın, arasına mukavva koyun ki patileri araya kaçıp sıkışmasın. üstüne güzel bir örtü örtün. asla gözükmüyor mukavva falan o şekilde ve sürekli gidip gidip oraya yatıyor uyuyor :)
  • hooiken  (21.04.21 15:22:28 ~ 15:26:49) 
Öncelikle kedi çok şekermiş :)

Tırnaklarını törpüleyebilmesi için kedi tırmalama direklerinden almanız iyi olur. Öbür türlü koltukları falan tırmalar. Küçüklükten alışsın tırmalama direklerine.

Ufak kediler bir şeyleri yemeye/yutmaya çok meraklı oluyor. Yutabileceği yumak, iplik vs. şeylere dikkat edin. Üzmesin sonra sizi... Kağıt denmiş ama bizimkisi kağıtları kartonları da yemeye çalışıyor. Tehlikeli olabilir.

Oyuncak için çok para vermeye gerek yok zaen, pet şişe kapakları, ıslak mendil ambalajları hepsiyle deli gibi oynuyorlar. Yorgun olduğunuz günlerde onunla oynayabilmek için kedi oltası işe yarayabilir.
  • pispinti  (22.04.21 11:57:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.