[]

Sürekli gürültü çıkaran insanlar

Ya öğrenci yurdunda ya da arkadaşla kalırken ya da beraber vakit geçirmek zorunda kaldığınız insanlarda arada aşırı gürültü çıkaran insanlara rastladınız mı hiç? Kapı açıp kapatması, bardağı masaya bırakması yahu yürümesi bile gürültü oluyor bazı insanların. Nasıl fark etmiyorlar aşırı gürültücü olduklarını? Ya da bu bir koordinasyon bozukluğu falan mı? Bam diye kapı kapatmak mesela onları nasıl rahatsız etmiyor?

Bir insan çıplak ayak yürürken nasıl güm güm topuklarını yere vurabilir?


 
Kimi farkina varmiyor, abi sessiz ol biraz deyince farkina variyor, bence bu da onemli. Anlamayanlar hatta rahatsiz ettigini soylediginiz icin bunu hakaret olanlar kabul edenler asil sorun. Cehalet onlardaki de


  • howfaristhesky  (20.04.21 21:34:48) 
Bazıları kısaca öküz oluyor.


  • pispinti  (20.04.21 22:32:41) 
Hic eksik olmadi hayatimdan maalesef :) Nereye gitsem hep varlar. Ama ben ailemden aliskanlik evde cit cikmaz. Oyle yetistim yani :) Babam TVyi kendisini bildim bileli max ses 3te izler :) Belki de bizdeki sorun bu.. Gurultulu bi sekilde mi yetisseydik bilemedim :) Cunku etrafta cok fazla var bu okuzlerden, kacamiyor insan.


  • e mice  (20.04.21 22:46:43) 
Eski ev arkadaşımın ışığı yakmak için anahtarı açması bile acayip gürültü çıkarıyordu. Bazıları bunu istesen yapamayacağın düzeyde beceriyor. Anlayamıyorum.


  • Anthony McCarten  (20.04.21 23:25:58) 
Çünkü öyle alışmışlar onlara göre normali o.

Ben mesela normal bir insanım bana göre gayet insani seviyelerde yaşarım, ama eski ev arkadaşlarımdan biri çok hassastı, gece yatakta sağdan sola dönsem bile ertesi gün şikayet ederdi gece çok gürültülü uyuyorsun diye.

Herkesin normali kendine göre.
  • zikardo  (21.04.21 00:35:07) 
Farkında değilse öyle alışmıştır, uyarmana rağmen devam ediyorsa hödüğün tekidir.

Askerde kapıyı sürekli gta'daki gibi pat diye açan bir öküz vardı mesela, defalarca söylememe rağmen düzelmedi, bir iki dikkat eder gibi oldu sonra yine aynı. Çok uzun süre aynı ortamda barınmak mümkün değil sen de onun gibi değilsen.
  • chicha_v2  (21.04.21 10:04:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.