[]

gelen iş teklifini kabul etmeli miyim?

Merhaba, yaklaşık 1 buçuk ay önce bir işe başladım(patron şirketi). Bu hafta ise önceden görüştüğüm ama uzun süre ses çıkarmayan kurumsal şirket (sanırım kendi alanında ülkenin en büyüğü) teklif yaptı.

Gelen teklif 15% daha yüksek ama şu an çalıştığım şirketin de yan hakları daha iyi gibi. Teklifi kabul edip kurumsal şirkete geçmeli miyim? Şimdiki işimden çok kısa sürede ayrılmış olmam ileride problem olur mu?

İş hayatında çok tecrübeli olmadığım için kafam çok karışık. sizce ne yapmalıyım?

 
İş değiştirirken hep başka bir işe geçerken zorluk yaşar mıyım kolay iş bulabilir miyim diye düşünürüm, yaşın daha genç anladığım kadarıyla o yüzden kurumsal bilinen bir yerde başlamak daha sonraki işler için avantaj olur, ve patron şirketi bir süre sonra seni tatmin etmeyebilir


  • esinikaybetmiscorap.  (20.04.21 20:41:50) 
Kurumsala geç tabi ki:) az tecrübeli biri için iyidir. İş hayatımın başında Boyner’de çalışmış olmam cvde çok işime yaradı.
Zaten ilk 2 ay karşılıklı deneme süresidir. Ayrılmanda sakınca yok.

  • suicides underground  (20.04.21 20:50:44) 
peki tecrübe kazandıkça kurumsal dezavantajlı hale mi geliyor? ayrıca deneme süresinde ben ayrılıyorum deyip ayrılabilir miyim direk, yoksa patron şirketi illa problem çıkarır mı?

ayrıca kurumsalda kendimi geliştirebilir miyim yoksa körelir miyim?
  • hvala  (20.04.21 20:55:20 ~ 21:01:19) 
Evet, etmelisin. Ayrılman sorun olmaz, zaten yeni girmişsin.


  • alfred  (20.04.21 21:05:23) 
Kurumsal dediğin şirketin neresi ve sektördeki başarılarının ne olduğuna bağlı tabi.

Deneme süresinde ben ayrılıyorum diyip ayrılabilirsin tabi ki. İkcılar daha iyi bilir. Ayrılmak isteyen yeni birine ne gibi bir problem çıkartabilirler:)
  • suicides underground  (20.04.21 23:24:45) 
tabiiki etmelisin.
şüphe etme, geç.

  • rewlack  (20.04.21 23:26:15) 
herkese çok teşekkürler, karar verdim gibi artık ama tecrübesizlikten sanırım biraz gerildim :)


  • hvala  (21.04.21 00:13:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.