[]

fwb sonlandırmak

merhaba. fwb olayına sonunda ben de bulaştım. aradan bi zaman geçtikten sonra karşı taraf yavaştan uzaklaşmaya başladı fakat sonlandıralım demedik. son birkaç kez bazı isteklerimi dile getirdim ister istemez ve her seferinde istemediğini söyledi. yani öpüşme, sarılma vs var ama sex yok. aklında başkaları varmış ve o yüzden istemiyormuş. neden sonlandırmadığımızı sordum net bi cevap alamadım. elimdeki güzel bir şeyi neden kaybedeyim dedi. sonlandırırsak da yasaklamış olcaz ve daha çok isteyeceğim dedi. hani ortada bir şey olduğu da yok aslında, neyi kaybetmiş olcaz anlamadım. neyse en sonunda ben sonlandıralım dedim ve sonlandırdık ama arkadaşlığımız devam ediyor sözde. aslında bu işin bitmesini istemediğimi söyledim ama bir şey olduğu da yok deyip sonlandırdım. yalnız biliyorum ki dudaklarına yapışsam hayır diyemeyecek.

sonradan tekrar başlama olasılığı nedir?


 
sevişme yoksa bir şey olmaz boşverin azalarak kesilir


  • milletin efendisi olmaya gelen adam  (25.04.21 20:36:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.