(11)
Covid pozitif ilaç kullanımı
Covid pozitif çıkınca favicovir adlı ilaç içilmeli mi, içilmemeli mi? Bazı eczacı arkadaşlar içilmesin diyor, siz içtiniz mi?
Covid pozitif çıkınca favicovir adlı ilaç içilmeli mi, içilmemeli mi? Bazı eczacı arkadaşlar içilmesin diyor, siz içtiniz mi?
0
bitse de gitsek (
20.04.21)
Ben içtim, eczacıya değil doktora güvenirim ben. Ha bu arada içmeden iyileşen arkadaşlarımda var . Kişisel bir tercih sonuç olarak sonucunda ölüm var. Ben hayatımı riske atmamayı seçtim.
0
Genellikle belirti göstermiyorsanız içmeyin deniyor. Ama bu şekilde davranan bir tanıdığın daha sonradan fenalaştığına şahit oldum.
0
ruhen hastayim ben
(
20.04.21)
Teşekkürler, kan sulandırıcı kullandınız mı?
0
🌸
bitse de gitsek
(
20.04.21)
Ben içiyorum. Her gün 1 kan sulandırıcı alıyorum
0
kan sulandırıcı da kullanın hatta çok hafif atlatmış olmama rağmen bana dr um iyileştikten sonra 1 ay daha kullanmamı söyledi ve kullanıyorum.
0
İlaçlar içilmeli ben de etrafımdan ve kendimden gördüm ki yardımcı oluyor. İlaçlar ile ilgili oluşabilecek tehlikelerden birisi de pıhtı atması bu nedenle ilaçları alırken kan sulandırıcı da kullanmayı öneriyorlar. Ben kendim de kullandım.
Bana test yapan tıp fakültesi hastanesinde 30 yaş üzeri pozitif çıkanlara ilaç ile birlikte kan sulandırıcı iğne de reçete ediyorlardı.
0
Doktorlar hafif de seyretse içilmesi gerektiğini söylüyor. Hastalık ilk günler hafif seyredip özellikle 4-5. günde birden ağırlaşabiliyor.
Dün sözlükte biri yazmış arkadaşın bir şeyi yoktu ilaç vs içmedi, 4-5 gün sonra semptomlar biraz artınca ilaç içmiş ertesi gün kötüleşmiş. demek ki ilaç kötüleştiriyor diye. bu kadar Aristo mantığı olur
0
İçtim kan sulndırıcıiğne yaptım kendime
0