[]

Superonline Taahhüt

Superonline fiber taahhütüm bir kaç gün içinde sona eriyor. Hizmetten memnunum. 1 + 1 yıl taahhüt teklif ettiler. ancak ev değiştirme ihtimalim var 1 sene içinde. Ev değiştirirsem ve taşındığım adreste superonline hizmeti yoksa cayma bedeli olmadan taahhütün iptal edileceğini söylediler. bu doğru bir bilgi mi ? Teşekkürler.




 
Doğrudur muhtemelen fakat sadece fiber olarak düşünmeyin, taşındığınız adreste fiber yok ancak bakır hat varsa DSL üstünden taahhüdünüzü devam ettirebilirler. Kastettikleri şey hiçbir şekilde telefon/fiber altyapının olmaması olsa gerek. Benim sözümle hareket etmeden önce muhakkak teyit edin ama :)


  • orient blue  (19.04.21 20:14:04) 
evet doğru.

siz yine de 1+1 yapmayın. her sene fiyatlar ucuzluyor zaten. 1 senelik taahhüt yeterli.
  • false pretension  (19.04.21 21:04:12) 
@orient’in dediği gibi, bir şekilde en basit altyapı bile olsa taahhüt devam ediyor. Mesela ttnet altyapısını kullanarak dsl hizmet sunuyorsa taahhüt devam ediyor (başımıza geldi)


  • giovanne  (19.04.21 22:06:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.