[]

lazerle göz çizdirme

ameliyatı ne kadar acaba? istanbul'da olan eden var mı yakın zamanda? nerede oldu?

6 - 6,50 numara gözler.

teşekkürler.

 
8 10 bin arasında değişiyor. kulalnılan yöntem ile alakalı olarak.


  • andlee  (19.04.21 17:11:52) 
Gözünüzün uygunluğuna göre yöntem değişiyor. Yöntem değiştiği için de ücret de belirsizleşiyor. Önce muayene olmanız lazım. Direkt olarak mesela ilasik yöntemi ücretini öğrenseniz dahi o yöntemden daha iyi alternatif olabilir ya da daha yeni bir teknolojiye mecbur olabilirsiniz.

Ayrıca hastaneden hastaneye de değişiyor fiyatlar. Hatta prof mu yoksa uzman hekim mi yapacak. Bu bile değiştirir ücreti.

Fikir verir mi bilmem ama 2015 yılında dünya göz hastanesi smile yöntemine 4000 tl, ilasik yöntemine 2500 tl diyordu. Dolar euro bazında değerlendirip artık yaygınlık açısından fiyatı da düşmüş olabilir diye bakmak lazım.
  • Unde bach canim  (19.04.21 17:13:10) 
Ankarada maya göz 6500 ve 4500 olarak fiyat verdi


  • dreamsandcolours  (19.04.21 17:30:43) 
sinan göker 2010 da yaptırdım. eline saydım ama kaç lira saydım hatırlamıyorum. dünya göz hastanesinin x3katı gibi bişeydi sanki. muayane ücreti 250tl idi. dediğim gibi 2010


  • hunharca ben  (19.04.21 19:54:32) 
3 ay önce dünyagöz altunizade’de prk wavefront yöntemiyle ameliyat oldum. 9500 tl gibi bir meblağ ödedim.


  • feliss  (19.04.21 20:00:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.