[]

İstifa eder miydiniz?

Hiç sevmediğiniz, her gün söverek gittiğiniz bir işiniz var. Üstelik çalışanlarla da pek aranız iyi değil. İşin tek avantajı devlet memurluğu olması ama memurluklar içinde belki de en düşük maaşı alıyorsunuz. İşler çok yoğun ve stresli.

Bunun yanında istifa ederseniz yapacak başka bişey yok şu an için. Önceden ataması az bir öğretmenlik bölümü mezunusunuz. Belki KPSS ile buraya atanmak yada başka bir bölüm okumak seçenekler arasında olabilir. Fakat yüksek bir puan almak bu sene için zor. Aslında bir ilgi alanı yada bir istek yok. Yaş 22.

Böyle bir durumda ne yapardınız? Nasıl bir yol izlersiniz?

 
Başka bir memuriyete geçiş imkanı yok mu?


  • liberal  (19.04.21 14:14:34) 
iş bulmadan ya da yüksek garantili bir plan olmadan istifa etmezdim sanırım.

ömür boyu böyle iş sıkıntısı çekeceksen başka bir bölüm oku bence. yaş daha küçük.
  • jelly bear  (19.04.21 14:15:34) 
etmezdim makul bi secenek olmali calismanin yerine. kpss ye calisirken de girebilirsiniz issizlik secenegi kotu cok bunaldiysam izin yapmaya calisirim


  • ala09  (19.04.21 14:16:16) 
bu devirde istifa etmezdim. parasi falan icin demiyorum. kotu de olsa ugrasacak birseyin var. 3 ay is bulamadigini dusun. zaten yasaklar var cikamiyoruz bir yere. eger yapacak birseyin yoksa aksama kadar evde kafayi yersin.


  • buenosdias  (19.04.21 14:17:18 ~ 14:18:08) 
git bir yazılım kursuna ya da neye ilgi duyuyorsan ona kaydol, bir sene boyunca boş zamanlarını buna kanalize ederek kendini geliştir. iş bulduğun anda da memurluktan ayrılırsın. yaşın 22, yapamayacağın şey yok şu yaşta.


  • sir gawain  (19.04.21 14:20:32) 
Etmezdim. Kurumlar arası geçiş düşünülebilir.


  • komando kani var bende  (19.04.21 14:23:56) 
baska is teklifi yoksa birakmazdim


  • ayakta duramayan adam  (19.04.21 15:04:57) 
yaşınız genç. garsonluk yapın yine aynı parayı alırsınız derdim ama pandemide zor. istifa ettiğinizde yapacağınız şey kafanızda hazır değilse, durun durduğunuz yerde.


  • co2s2  (19.04.21 15:14:55) 
Öğretmenlik için kpss’ye çalışabilirsiniz. Memur olduğunuz için hazırlanmanız daha kolay olur. Sınava girmeden istifa etmezdim ben.


  • ruhen hastayim ben  (19.04.21 15:44:48) 
(bkz: becayiş)


  • naksidil  (19.04.21 17:03:38) 
22 yasinda memur olmussun, daha hiç zorluk yasama firsatin olmamis. 30 yasinda mühendisler baba parasi yiyip, 20 yillik garsonlar covid yüzünden issiz kaliyor. Bi düsün derim.


  • Avoiding The Puddle  (21.04.21 02:13:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.