[]

Lazer epilasyon olan var mı?

Yüzün bir kısmı ile koltuk altı dahil genital bölgeye laser epilasyon yaptırmak istiyorum. Bunu yaptırınca ömür boyu kıl çıkmıyor herhalde ki millet yaptırıyor diye düşünüyorum. Zahmetli mi riskleri çok yoktur heralde yoksa yasaklanırdı. Bir de ankarada nereyi tavsiye edersiniz.




 
Hormon sistemin düzenli ve sağlıklı çalışmıyorsa yani bir hormonal rahatsızlığın varsa işe yaramıyor. Ayrıca yüze yapılanlar çok riskli çünkü lazer verilen bölgenin çevresi o atımdan etkilenebiliyor ve ne hikmetse oralardaki tüyler kıl haline gelebiliyor. İğneli epilasyonu düşün derim, yine hormonal bir rahatsızlığın yoksa.


  • 1bir1bir1  (19.04.21 06:15:57) 
hormonal bozukluk yoksa çıkmıyor, ya da o kadar az çıkıyor ki çıktı denemez. koltuk altı ve genital çok çabuk bitiyor ama yüz süründürüyor resmen. tüyler ne kadar inceyse o kadar uzun sürüyor temizlenmesi.
genital, diğer bölgelere oranla en çok acıyan bölge. acı eşiğine bağlı olarak dayanma sınırlarınızı zorlayabilir. o yüzden yaptıracağınız yerle konuşup, uygulama öncesinde emla tarzı anestezik krem kullanmanızı tavsiye ederim.
yüz için geç kalmak üzeresiniz bu arada. ankarada nisan-mayıs aylarından sonra eylül-ekime kadar yüzünüze yaptırmanızı pek önermem, güneşle birlikte yüzde leke kalma ihtimali doğuyor. yaptıracaksanız da (yaz-kış demeden) koruyucu krem kullanın ve seanstan sonraki ilk bir hafta on gün fazla güneş görmeyin, evdekalın.
  • halanne  (19.04.21 10:56:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.