[]

Bahçede yavrulamış kediye yeni yer bulma

Apartmanın bahçesine 3 hafta önce bir kedi doğrudu. Ona yuva yaptık, besliyoruz, suyunu koyuyoruz ama aynı zamanda bahçe katında azman bir köpek var. Bahçe katında oturanlar kedilerden dolayı köpeği kafesten çıkartmıyorlar 3 haftadır ancak yavaştan köpeğin sürekli kafeste kalmak zorunda olmasından rahatsızlık duymaya başladılar. Biz de 15 gün kadar evde olmayacağımızdan kedi ile ilgilenen, mama veren biri de kalmayacak. Bahçede kalanlar zaten kedilerin yavaştan taşınmasını istiyor. Şimdi biz bu kedi ve 3 yavrusuna zarar vermeden onları nasıl güvenli bir şekilde başka bir yer bulmaya sevk edebiliriz? Aksi taktirde biz burada değilken kedilerin güvenli bir biçimde bahçeden uzaklaştırılacağını düşünmüyoruz ve biz 3 gün sonra gitmeden önce kedileri güvenli bir yere götürmek / gitmelerini sağlamak istiyoruz. Bu mesele nasıl çözülür? Bahçe katında kalanlar kedilere bir süredir ses etmiyor ama sorumluluk da almak istemiyorlar. Politik müzakere sürecini biz zaten düşünüyoruz ancak ÖZELLİKLE sorduğum: güvenli bir yer bulmaları nasıl sağlanır? Teşekkürler.




 
En güvenlisi kedilere anneleriyle beraber 2-3 haftalığına geçici yuva olmak ya da bulmak, sonrasında yavruları sahiplendirip anneyi kısırlaştırıp bölgesine salmak olacaktır. Kediler yer değiştirince korkup yavrularını terk edebiliyorlar, dolaysıyla bir box a koyup götürseniz bile annenin basıp gitme riski var. Siz oradan ayrılmadan çözün mutlaka bu işi yoksa dediğiniz gibi rastgele bir yere bırakırlar.


  • hipopotamus  (19.04.21 10:15:55) 
Gitmelerini sağlamak diye bir şey yok ayrıca, kedi yavrularını anneleriyle beraber kilitli kedi box ına koyup taşımak tek çözüm, öyle karton kutu falan da olmaz cünkü bu şekilde taşınmak isterken atlayıp arabaların altında kalan cok kedi oluyor.


  • hipopotamus  (19.04.21 10:19:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.