[]

Evde spor

Eve kondisyon bisikleti almak istiyorum, ses yapmayanindan. Onerebileceginiz , daha once kullandiginiz bir model/marka var mi?




 
Geçen yine sormuştu biri, ip atlamak hem maliyeti düşük hem de faydası yüksek

Youtubedan jumprope dudes kanalına bir bakın

Örnek olarak bir program
youtu.be

Ardına bu da bacaklardaki kas ağrılarını azaltmak için esneme
youtu.be

Türkçe olsun derseniz bu kanal da iyi
youtu.be

Ses kısmı ise 1.5 cm lik spor matı ile çözülür onun da fiyatı 50 lira civarıdır
  • freebird5406_2  (18.04.21 13:34:08 ~ 14:08:38) 
www.decathlon.com.tr
Bizde bundan var, sesi çok az çıkıyor, hiç rahatsız etmiyor.

  • kobuzchu kiz  (18.04.21 14:01:58) 
Soruna cevap degil ve uyuz olacaksin biliyirum ama eve bisiklet almamani öneririm. Evde olmuyor o is, aliyorsun kenarda yatiyor. Gercek bisiklet surmeye calis derim nacizane.


  • stavro  (18.04.21 14:50:53) 
@freebird5406_2

bunu kendim icin almiyorum aslinda, kilo vermek isteyen diz kireclenmesi olan kardesim icin. arastirdim kondisyon bisikleti uygunmus diz sorunu olanlar icin.
  • fearisthemindkiller  (18.04.21 15:55:57) 
@stavro yok uyuz olmadim, biliyorum evde bi sure sonra birakiyor insanlar ama bunu zayiflamasi gereken, diz kireclenmesi olan kardesim icin aliyoruz oncelikle. hem kucuk cocugu oldugu icin evde spor daha kolay onun icin.


  • fearisthemindkiller  (18.04.21 16:00:54) 
@fear

Ya çok pardon ben de ukakalık için yazmadım da bisiklet normalde stavronun dediği gibi kenara atılmaya yatkın maliyetli bir alet, sizin spesifik ihtiyacınızmış, bilinçsiz zıplamak dize eklemlere iyi gelmez eğer sorunluysa haklısınız, geçmiş olsun diliyorum samimiyetle
  • freebird5406_2  (18.04.21 16:02:29) 
@freebird5406_2 sorun degil. tesekkurler, ben deniycem videolardaki egzersizleri:)


  • fearisthemindkiller  (18.04.21 21:09:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.