[]

Suv mu vagon mu?

Şimdi 160bin km de w211 e350 var.
Coronadan dolayı hiç gezemedik ve başta Avrupanin doğal guzelliklerini sonra da memlekete git gel yapacagiz.
Çekme karavan almayı düşünüyorum Avrupa icin. Onun için e350 nin Torku 350nm yeterli lakin 8 lt yakıyor uzun yolda. Karavan çekince yakıtı uzebilir. Lpg mi taktirsam? Zarar veriyor mu bu motorlara diye bakınca zit yönde bir sürü bilgi çıkıyor karşıma.

O yüzden altenatif olarak;

Dizel bir Volvo V90 ya da A6 Avant alma hayalim vardı hep. XC90 ya da Q7 yakışıklı olsa da suv türleri yakıtı çok harcıyor ve pahalı geliyor.

Sizce suv mu yoksa vagon mu? Suv tercihi neden yapılıyor?

Önerileriniz olursa seve seve dinlerim.

Senede 30 bin km civarı yapıyorum.

 
suv tercihi çoğunlukla gösterişten yapılıyor. insanların %99'unun böyle bir araca ihtiyacı yok. zaten çevreye de gereksiz zararlı. savunduğumdan değil fakat berlin'de çevreci vandallar bu tür arabaları ateşe vermişlerdi bu nedenden dolayı.

ben vagon derdim.
  • bohr atom modeli  (18.04.21 12:56:37) 
valla benim de okuduğum sw'lerin ağırlık merkezi yere yakın olduğu için çok daha iyi yol tutuyor ve devrilme riski daha düşük. ancak hem görünüm, hem ikinci el değeri açısından suv daha çok tercih ediliyor. ben de suv tercih ederdim muhtemelen, sw'lerin tipini çok evmiyorum.


  • roket adam  (18.04.21 14:16:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.